• ro
    • en
clinica 32 Aparat cu bracketi de safir

APARAT DENTAR FIX

Aparatele dentare fixe sunt cele mai utilizate si recomandate de catre medicii ortodonti si reprezinta o metoda eficienta de corectare a pozitiei dintilor, fiind in acelasi timp si o metoda economica. Aparatul dentar serveste la alinierea dintilor, ducand la imbunatatirea functiei de masticatie, la corectarea arcadelor dentare si la capatarea zambetului mult visat.

APARAT CU BRACKETI DE SAFIR

Aparatul dentar cu bracketi de safir reprezinta cea mai estetica varianta de tratament ortodontic vestibular. Rezistenta comparabila cu cea a bracketilor metalici, transparenta si transluciditatea il recomanda pentru pacientii cu pretentii estetice mari. Aparatul Safir face parte din gama aparatelor invizibile, datorita bracketilor transparenti ultramoderni. De asemenea, pretul mic si calitatea il face sa fie unul din cele mai dorite aparate.

aparat cu bracketi de safir

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multidisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord