• ro
    • en
clinica 32 Aparat dentar invizibil

APARAT DENTAR INVIZIBIL INVISALIGN

Aparatul Invisalign aparut inca din 1999 in SUA îndreaptă dinţii folosind o serie de aliniatori detaşabili aproape invizibili, care sunt adaptaţi special la dinţii dumneavoastră. Pe măsură ce înlocuiţi fiecare aliniator odată la două săptămâni, dinţii dumneavoastră vor migra – puţin câte puţin, săptămână după săptămână, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată. Confortabil, transparent şi detaşabil – sistemul Invisalign vă transformă zâmbetul fără a vă perturba viaţa aşa cum au descoperit deja peste 3 milioane de oameni din întreaga lume. Invisalign tratează o serie de probleme legate de îndreptarea dinţilor, de la deplasări minore ale dinţilor la cazuri mai complexe. Oricare ar fi problema, rezultatul este un zâmbet nou, cu dinţi mai uniformi, pe care veţi dori să-l vadă toată lumea. Ce se poate trata cu aparat invizibil Invisalign?

  • Dinţii supraaglomeraţi atunci când nu există suficient spaţiu în interiorul maxilarului pentru ca toţi dinţii să încapă în mod normal.
  • Dinţii cu spaţii mari între ei sunt atunci când aveţi spaţiu suplimentar în interiorul maxilarului.
  • Ocluziile încrucişate sunt atunci când maxilarul superior şi mandibula sunt amândouă aliniate greşit. De obicei, unul sau mai mulţi din dinţii superiori „calcă” în interiorul dinţilor inferiori, iar acest lucru se poate întâmpla în partea frontală şi/sau pe părţile laterale ale gurii.
  • Ocluziile adânci atunci când dinţii superiori se suprapun semnificativ peste dinţii inferiori.
  • Ocluziile inverse atunci când dinţii inferiori ies în afara celor superiori, problemă cauzată de obicei de dezvoltarea insuficientă a maxilarului superior, dezvoltarea excesivă a mandibulei sau ambele.

aparat dentar invizibil

 

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multidisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord