Regulament Oficial al Promo╚Ťiei
ÔÇ×Pentru z├ómbete f─âr─â grani╚Ťe!”

Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promo╚Ťiei este┬áClinica 32, denumirea comercial─â a SC Clinica 32 SRL , persoan─â juridic─â rom├ón─â, avand sediul social ├«n Bucure╚Öti, B-Dul Banu Manta 79A, Sector 1, Bucure╚Öti, av├ónd num─âr de ordine ├«n Registrul Comer╚Ťului J40/3300/2005, cod unic de inregistrare fiscal─â 17263249, reprezentat─â legal de R─âzvan Boberis, ├«n calitate de Administrator, ╚Öi ├«n continuare orice referire se va face sub numele de ÔÇ×OrganizatorulÔÇŁ sau ÔÇ×Clinica 32ÔÇŁ

Participantii la promo╚Ťie sunt obliga╚Ťi s─â respecte termenii ╚Öi condi╚Ťiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare ÔÇťRegulament OficialÔÇŁ).

Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la Campanie, pentru consultare, în oricare din punctele de lucru ale Clinicii 32 si pe site-ul www.clinica32.ro

Clinica 32 isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.clinica32.ro

┬á ┬á ┬á ┬á Art 2. Descrierea┬áPromo╚Ťiei

2.1.┬áIn cadrul acestei promo╚Ťii,┬áClinica 32┬áacord─â o reducere de 450 euro pentru pacien╚Ťii Clinicii 32, noi sau existen╚Ťi, ├«n condi╚Ťiile prev─âzute la art. 3, pentru serviciul stomatologic ÔÇťOne Day ImplantÔÇŁ efectuate ├«ntr-unul din sediile Clinicii 32.

2.2.┬áReducerile sunt acordate ├«n perioada 23 mai ÔÇô 31 august 2022, doar ├«n punctele de lucru din Bulevardul Banu Manta nr 79A sau Strada Sc─ârl─âtescu nr 3, din Bucure╚Öti, pentru serviciul de la punctul 2.1, cu condi╚Ťia ca serviciile s─â fi fost contractate ╚Öi prestate de Clinica 32 ├«n perioada promo╚Ťiei sau s─â fi fost pl─âtite ├«n avans de c─âtre clien╚Ťi ├«n aceea╚Öi perioad─â, caz ├«n care prestarea serviciilor poate fi f─âcut─â ╚Öi ulterior datei de 31 august 2022, dar nu mai t├órziu de 31 octombrie 2022.

┬á ┬á ┬á ┬á Art 3. Beneficiarii Promotiei. Mecanismul┬áPromo╚Ťiei

3.1.┬áPromo╚Ťia este deschisa participarii persoanelor fizice, cet─â╚Ťeni rom├óni, cu domiciliul sau re╚Öedin╚Ťa ├«n afara Rom├óniei, vizitatori ai sediilor Clinica 32, paginii de Facebook Clinica 32, profilului de Instagram Clinica 32 sau vizitatori ai site-ului www.clinica32.ro┬ácare contracteaz─â serviciul ÔÇ×One Day ImplantÔÇŁ ca parte a unui plan de tratamentce se presteaz─â ├«n 23 mai ÔÇô 31 august 2022 sau contracteaz─â cu plata ├«n avans acest serviciu ├«n perioada 23 mai ÔÇô 31 august 2022.

┬á ┬á ┬á ┬á Prin ├«nscrierea la Promo╚Ťie fiecare participant – persoan─â fizic─â, garanteaz─â:
– c─â are peste 18 ani,
– ca are deplin─â ╚Öi neafectat─â capacitatea de folosin╚Ť─â ╚Öi exerci╚Ťiu.

3.2.┬áLa aceasta Promo╚Ťie nu au drept de participare urmatoarele persoane:

 1. prepu╚Öii (inclusiv ├«ns─â f─âr─â a se limita la angaja╚Ťi) Organizatorului.
 2. membrii familiilor prepu╚Öilor men╚Ťionati mai sus (const├ónd din copii, p─ârin╚Ťi, so╚Ť/so╚Ťie, afin);
 3. persoanele a c─âror v├órst─â este mai mic─â de 18 ani, v├órst─â ├«mplinit─â ├«nainte de data calendaristic─â a particip─ârii ├«n Promo╚Ťie.

3.3.┬áPromo╚Ťia se poate cumula cu alte vouchere sau campanii promo╚Ťionale de acela╚Öi tip, ├«n func╚Ťie de num─ârul implanturilor pentru care opteaz─â pacientul.

3.4. Reducerea acordată este nominală si netransmisibilă.

3.5.┬á├Än cazul ├«n care Organizatorul consider─â ca o anumit─â participare este suspect─â de fraud─â, acesta ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a o anula, cu obliga╚Ťia de a motiva decizia de anulare ╚Öi de a anun╚Ťa ├«n prealabil participantul respectiv.

3.6. În cazul refuzului unui participant de a beneficia de reducere, asa cum este descris în Regulamentul Oficial, acesta pierde dreptul de atribuire a reducerii.

3.7.┬áOrganizatorul consider─â ├«nscrierea ├«n promo╚Ťie ca o acceptare implicit─â a acestui Regulament ╚Öi consider─â orice date cu privire la participant, furnizate de acesta, sunt adev─ârate ╚Öi corecte. ├Än cazul descoperirii oric─âror neconcordan╚Ťe referitoare la aceste date, Organizatorul nu va considera respectiva participare valid─â ╚Öi va anula dreptul de a beneficia de reducere, f─âr─â alte despagubiri sau pl─â╚Ťi.

3.8.┬áPentru a beneficia de reducere, orice pacient trebuie s─â accepte o programare pentru serviciul men╚Ťionat ca parte a unui plan de tratament ├«n oricare din Clinicile 32 din Bucure╚Öti, prin orice metoda de comunicare acceptata – telefon ├«n Call Center Clinica 32 la numerele afi╚Öate ├«n anun╚Ťul promo╚Ťiei sau pe site-ul clinicii, mesaj prin intermediul formularelor de contact din site-ul www.clinica32.ro, prezentare fizic─â ├«n oricare din Clinicile 32 ÔÇô Bulevardul Banu Manta nr 79A sau Strada Sc─ârl─âtescu nr 3, sector 1, Bucure╚Öti. Programarea trebuie confirmat─â de c─âtre ambele p─âr╚Ťi. Program─ârile pot fi ├«n afara intervalului de desf─â╚Öurare a Promo╚Ťiei, dar trebuiesc confirmate nu mai t├órziu de 31 august2022, pentru serviciul ÔÇ×One Day ImplantÔÇŁ, sub rezerva pl─â╚Ťii ├«n avans, ├«n perioada 23 mai ÔÇô 31 august 2022, daca serviciul contractat nu este efectuat ├«ntre 23 mai ÔÇô 31 august 2022.

3.9.┬áClinica 32 va confirma programarea telefonic, prin SMS sau prin e-mail, prin canalul de comunicare ales de pacient, ├«n baza datelor de contact furnizate de c─âtre acesta, ├«n limita disponibilit─â╚Ťii personalului medical al clinicii.

3.10.┬áReducerea acordat─â este de 450 euro pentru un pachet ÔÇ×One Day ImplantÔÇŁ ce con╚Ťine minim 4 implanturi.Reducerea poate fi combinat─â cu reduceri la alte pachete de implanturi, dar nu poate dep─â╚Öi suma de 700 euro pentru un plan de tratament ce include serviciul si care con╚Ťine un num─âr minim de 9 implanturi.

3.11. Reducerea se va acorda cu ocazia vizitei pacientului ├«n clinic─â pe baza program─ârii f─âcute anterior. Reducerea se acord─â o singur─â dat─â, pentru serviciul stomatologic participant la promo╚Ťie, prestat de c─âtre Clinica 32 ├«n cadrul program─ârii respective.

3.11.┬á├Än cazul serviciilor stomatologice adi╚Ťionale, ce nu fac parte din procedurile pachetului promovat, pacientul va achita diferen╚Ťa la recep╚Ťie, la finalul program─ârii, prin plat─â cu cardul sau cash.

3.12.┬áConform comunic─ârilor comerciale ale promo╚Ťiei, reducerea acoper─â o c─âl─âtorie dus-├«ntors cu avionul din ╚Ť─ârile de reziden╚Ť─â ale participan╚Ťilor, men╚Ťionate ├«n comunicarea comercial─â. Pre╚Ťurile de referin╚Ť─â luate ├«n calcul sunt men╚Ťionate ├«n comunicarea comercial─â, sunt cele mai mici la data de referin╚Ť─â ╚Öi au la baz─â pre╚Ťurile afi╚Öate de c─âtre agregatoarele de zboruri online conform comunic─ârii comerciale. Pentru claritate, data de referin╚Ť─â este data de 16.05.2022.

┬á ┬á ┬á ┬á Art.4. Perioada┬á╚Öi loca╚Ťia de desf─â╚Öurare a┬ápromo╚Ťiei

4.1.┬áPromo╚Ťia se va desf─â╚Öura ├«n Clinicile 32 din Bulevardul Banu Manta nr 79A ╚Öi Strada Sc─ârl─âtescu nr 3, Sector 1, Bucure╚Öti, pe pagina de Facebook Clinica 32, profilul de Instagram Clinica 32 si site-ul┬áwww.clinica32.ro ├«n perioada 23 mai ÔÇô 31 august 2022, perioad─â ├«n care se vor face program─ârile pentru care pacien╚Ťii pot beneficia de reducerile oferite.

4.2.┬áReducerea va fi acordat─â, ├«n condi╚Ťiile specificate ├«n prezentul Regulament, tuturor pacien╚Ťilor care fac o programare ├«n perioada 23 mai ÔÇô 31 august 2022 iar serviciile sunt prestate ├«n cadrul program─ârii confirmate p├ón─â la data de 31 august. Pentru program─ârile care sunt f─âcute pentru date ulterioare dar cerute de c─âtre pacien╚Ťi ├«n perioada promo╚Ťiei, reducerea se acord─â doar ├«n cazul pl─â╚Ťii ├«n avans, la confirmarea program─ârii, prin intermediul viramentului bancar ├«n contul Clinicii 32 sau prin plata cu cardul sau cash ├«n sediile Clinicii 32. ├Än acest din urm─â caz, programarea pentru prestarea serviciilor nu poate fi f─âcut─â mai t├órziu de 31 octombrie 2022.

4.3.┬áReducerile vor fi acordate o singur─â dat─â, pentru totalul planului de tratament care include serviciul ÔÇ×One Day ImplantÔÇŁ, plan de tratament acceptat de un pacient.

┬á ┬á ┬á ┬á Art.5. Protec╚Ťia datelor cu caracter personal

┬á ┬á ┬á ┬áPrin ├«nscrierea ├«n promo╚Ťie, participan╚Ťii ├«╚Öi exprim─â consim╚Ť─âm├óntul neechivoc pentru ca datele lor cu caracter personal s─â fie stocate, folosite ╚Öi prelucrate de catre┬áClinica 32┬á╚Öi de c─âtre partenerii acestuia conform Politicii de confiden╚Ťialitate disponibil─â la adresa https://live.clinica32.ro/politica-de-confidentialitate/ .┬áClinica 32┬ágaranteaz─âconfiden╚Ťialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor participan╚Ťilor.

 1. Categorii de date cu caracter personal procesate in cadrul Promo╚Ťiei:

In cadrul Promo╚Ťiei, Organizatorul va colecta de la participan╚Ťi urm─âtoarele categorii de date cu caracter personal:

 1. a) Nume și prenume;
 2. b) Telefon;
 3. c) Data nașterii
 4. d) adresa ╚Öi localitatea de reziden╚Ť─â sau domiciliu

Data nasterii este colectata doar pentru a putea verifica daca varsta Participantilor este conform Regulamentului, adica 18 ani impliniti la momentul inscrierii in Promotie. Adresa este colectat─â pentru confirmarea ╚Öi validarea ├«ndeplinirii condi╚Ťiilor de participare la promo╚Ťie.

 1. Scopul procesarii:

Datele cu caracter personal ale participantilor la Promo╚Ťie vor fi prelucrate de catre Organizator in vederea:

 1. a) Organizarii si desfasurarii Promo╚Ťiei;
 2. b) Desemnarii si validarii program─ârilor, acordarea reducerilor;
 3. c) Îndeplinirea obligatiilor fiscale si financiar contabile ale Organizatorului.
 4. Temeiul juridic al prelucrarii

Datele vor fi prelucrate in temeiul consimtamantului si/ sau al interesului legitim, prin acceptarea de catre persoana vizata a Regulamentului si a anexelor la acesta, pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba organizatorului in contextul desfasurarii promo╚Ťiei, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare. Prelucrarea datelor este necesara pentru derularea promotiei, respectarea cerintelor legale si a celor din regulamentul promotiei, cat si pentru acordarea reducerilor. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea organizatorilor de a respecta obligatiile legale care ii revin si imposibilitatea acestora de a va oferi serviciile.

 1. Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate in cadrul Promotiei de catre Organizator vor fi dezvaluite doar intern pentru prestarea serviciilor precum si autoritatilor, in cazurile in care organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Datele participantilor vor fi prelucrate atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

 1. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal ale participantilor vor fi stocate de catre Organizator conform prevederilor legale aplicabile in materie financiar-contabila (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul va sterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare

 1. Drepturile persoanelor vizate

 In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Organizatorul asigura participantilor, pe durata Concursului, urmatoarele drepturi:

 1. a) dreptul la informareÔÇô potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine informatii cu privire la identitatea operatorului, a scopului in care se face prelucrarea datelor, precum si orice alte informatii suplimentare impuse de lege
 2. b) dreptul de acces la date ÔÇô potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Organizator
 3. c) dreptul de interventie asupra datelor – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conform legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat
 4. d) dreptul de opozitie ÔÇô potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui ter┼ú, sau sa fie dezvaluite unor ter┼úi intr-un asemenea scop, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare
 5. e) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale ÔÇô potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum si competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau alte asemenea aspecte b) reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la lit a)
 6. f) dreptul de a se adresa justitiei ÔÇô potrivit caruia persoana vizata se poate adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Regulamentul 2016/679, fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere.
 7. g) dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Participantii isi pot exercita drepturile mentionale anterior printr-o cerere scrisa, datata, semnata si adresata Operatorului la adresa: SC Clinica 32 SRL, București, B-dul Banu Manta nr 79A, sector 1, in atentia Departamentului Marketing sau prin transmiterea acesteia la adresa de e-mail office@clinica32.ro

 1. Protectia datelor cu caracter personal apartinand copiilor

Intrucat la Promotie pot participa exclusiv persoanele fizice cu varsta de minim 18 ani la data inceperii Promotiei, nu vor fi prelucrate si stocate date apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani. In situatia in care Organizatorul primeste date cu caracter personal apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani, aceste date vor fi imediat sterse/ distruse de pe mijlocele de prelucrare si stocare ale Organizatorului. In cazul in care un parinte sau un titular al autoritatii parintesti notifica prelucrarea unor date cu caracter personal apartinand unor persoane cu varsta mai mica de 18 ani, Organizatorul va sterge/ distruge imediat aceste date de pe mijlocele de prelucrare si stocare.

 1. Securitatea datelor cu caracter personal

Operatorul se obliga sa implementeze masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator datelor cu caracter personal apartinand participantilor la Promotie. La evaluarea nivelului adecvat de securitate se va tine seama in special de riscurile prezentate de prelucrarea datelor cu caracter personal, generate in special, in mod accidental sau ilegal, de distrugerea, pierderea, modificarea, divulgarea neautorizata sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate.

Prin participarea la Promotie, participantii isi exprima acordul cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal catre Organizator si/ sau societatile comerciale implicate in organizarea prezentei Promotii, in scopul includerii acestor date cu caracter personal in baza de date a Organizatorului, in scopul participarii la Promotie, identificarii si validarii, efectuarea programarii, furnizarea serviciilor si acordarea reducerii.

 1. Modificarea politicii de prelucrare a datelor cu caracter personale
  Organizatorul are dreptul de a modifica prezenta Anexa la Regulament oricand pe durata desfasurarii Promotiei, numai in cazul in care se descopera masuri mai eficiente pentru protejarea si securizarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate si fara a afecta drepturile si libertatile acestora. Orice astfel de modificare va fi publicata pe site-ul Organizatorului si/ sau al Promotiei, respectiv va fi adusa la cunostinata Participantilor prin aceleasi mijloace prin care au fost incunostintate cu privire la Regulament.

Participantul are dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Regulamentului GDPR. Pentru a-╚Öi exercita aceste drepturi, participantii vor trimite la adresa┬áClinica 32┬ácu sediul in Mun. Bucuresti, sectorul 1, B-dul Banu Manta nr 79A, o cerere scris─â, datat─â ╚Öi semnat─â. Datele nu vor fi ├«mp─ârt─â╚Öite cu alte ter╚Ťe p─âr╚Ťi, cu excep╚Ťia situa╚Ťiilor ├«n care organizatorul trebuie s─â ├«ndeplineasc─â obliga╚Ťii prev─âzute de legisla╚Ťia ├«n vigoare. Fiecare participant poate solicita printr-o cerere scris─â excluderea sa din baza de date cu caracter personal a Clinicii 32.

┬á ┬á ┬á ┬á Art.6. Intreruperea, incetarea si modificarea┬ápromo╚Ťiei

6.1.┬áPromo╚Ťia ├«nceteaz─â de drept la data ├«mplinirii termenului. Dup─â ├«mplinirea acestui termen, ├«ndeplinirea condi╚Ťiilor men╚Ťionate ├«n prezentul regulament nu mai confer─â dreptul pacien╚Ťilor de a participa la promo╚Ťie, respectiv nu se vor mai acorda reduceri.

6.2.┬áOrganizatorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul de ├«ncetare a Promo╚Ťiei ├«n orice moment al acesteia ╚Öi/sau schimbarea regulilor de participare, obligandu-se totodat─â s─â fac─â public─â hot─âr├órea sa ├«n acest sens printr-o notificare pe prima pagin─â a website-ului┬áwww.clinica32.ro.

6.3.┬áPentru situa╚Ťiile prevazute la pct 6.1. ╚Öi 6.2., Organizatorul nu are nici o obliga╚Ťie c─âtre Participan╚Ťi de restituire a vreunei sume de bani cu titlu de desp─âgubire sau alte asemenea preten╚Ťii.

        Art.7. Litigii

7.1.┬áEventualele litigii ap─ârute ├«ntre┬áClinica 32┬á╚Öi participan╚Ťii la prezenta Promo╚Ťie se vor rezolva pe cale amiabil─âsau, ├«n cazul ├«n care aceasta nu va fi posibil─â, litigiile vor fi solu╚Ťionate de instan╚Ťele judec─âtore╚Öti rom├óne competente de la sediul organizatorului.

7.2.┬áEventualele reclamatii legate de derularea Promo╚Ťiei se vor putea trimite la urm─âtoarea adres─â: Str. Banu Manta, nr. 79A, Sector 1, Bucure╚Öti, ├«n aten╚Ťia Departamentului MARKETING ├«n termen de maxim 2 zile de la ├«ncheierea Promo╚Ťiei. Dupa aceast─â dat─â Organizatorul nu va mai lua ├«n considerare nici o reclama╚Ťie.

        Art.8. Dispozitii finale

8.1.┬áPrin participarea la promo╚Ťiile Organizatorului, participan╚Ťii declar─â ca sunt de acord s─â respecte ╚Öi s─â seconformeze tuturor prevederilor, termenilor ╚Öi conditiilor reg─âsite ├«n prezentul Regulament, cat ╚Öi ├«n actele adi╚Ťionale la acesta.

8.2.┬áClinica 32┬á├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica regulamentul c├ót ╚Öi actele adi╚Ťionale la acesta pe perioada de desf─â╚Öurare a promo╚Ťiilor, f─âr─â vreo notificare prealabil─â, prin simpla postare pe site-ul www.clinica32.ro, inclusiv dreptul de a prelungi perioada promo╚Ťiei prin act adi╚Ťional.

8.3.┬áClinica 32┬á├«╚Öi rezerv─â dreptul de a verifica ╚Öi monitoriza modul ├«n care se desf─â╚Öoar─â promo╚Ťiile.

8.4.┬áClinica 32┬á├«╚Öi rezerv─â dreptul de a exclude definitiv orice Participant ├«n Promo╚Ťie care, prin comportamentul fraudulos, poate afecta bunul mers al Campaniei, conform art. 3.6 din prezentul regulament.

8.5.┬áClinica 32┬ánu-╚Öi asum─â r─âspunderea pentru ├«ntreruperile/disfunc╚Ťionalit─â╚Ťile neanun╚Ťate ale providerului de internet sau comunica╚Ťii sau blocarea accesului intern datorit─â aglomer─ârii re╚Ťelelor pe perioadele de trafic intens.

8.6.┬áDaca un participant nu poate fi contactat pentru confirmare p├ón─â la data stabilit─â la art. 4.1. sau nu se prezint─â la programarea f─âcut─â p├ón─â la data stabilit─â la art. 4.2, acesta va pierde reducerea f─âr─â a avea dreptul de a emite vreo preten╚Ťie ulterioar─â cu privire la aceasta.

8.7.┬áPrin participarea la Campanie, to╚Ťi participan╚Ťii sunt de acord ╚Öi se oblig─â s─â respecte ╚Öi s─â se conformeze tuturor cerin╚Ťelor ╚Öi condi╚Ťiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atr─âg├ónd raspunderea personal─â ╚Öi exclusiv─â a participan╚Ťilor.

8.8.┬áPrin participarea la aceasta promo╚Ťie, participantul declar─â pe propria raspundere c─â a luat la cuno╚Ötin╚Ť─â, ╚Öi este de acord cu urm─âtoarele:

 1. participantul este singur r─âspunzator pentru orice declara╚Ťie neconform─â cu realitatea;
 2. participantul declar─â ca nu sufera de afec╚Ťiuni fizice sau psihice care s─â fac─â imposibil─â utilizarea site-ului sau a reducerii;
 3. participantul este con╚Ötient de conditiile normale de utilizare a reducerii si poate face uz de aceasta f─âr─â a constitui o amenin╚Ťare la adresa s─ân─ât─â╚Ťii ╚Öi integrit─â╚Ťii sale corporale, ╚Öi/sau a celor din jur.

8.9. Pentru fiecare accesare a website-ului Campaniei, participantul va suporta costul accesului la internet, tarif stabilit de furnizorul propriu al serviciului.

8.10. Organizatorul:

 1. este exonerat de c─âtre participant, acordul de voin╚Ť─â al acestora fiind dat prin simpla participare la prezenta campanie, de orice r─âspundere pentru toate prejudiciile suferite de c─âtre participan╚Ťi ├«n leg─âtur─â cu reducerile, indiferent de natura acestor prejudicii, incluz├ónd dar f─âr─â a se limita la, v─ât─âm─âri corporale ╚Öi/sau v─ât─âm─âri ale s─ân─ât─â╚Ťii, respectiv v─ât─âm─âri sau daune aduse patrimoniilor;
 2. nu este r─âspunz─âtor de eventualele prejudicii sau daune cauzate de c─âtre participan╚Ťi unor ter╚Ťi ├«n leg─âtur─â cu reducerile, indiferent de natura acestor prejudicii;

8.11.┬áOrganizatorul Promo╚Ťiei nu ├«╚Öi asum─â responsabilitatea ├«n urm─âtoarele cazuri:

– pentru ├«nscrierile incomplete, inexacte sau incorecte, precum ╚Öi pentru cele efectuate dup─â expirarea perioadei promo╚Ťiei a╚Öa cum este detaliat─â la articolul 4;

– pentru pierderile sau ├«nt├órzierile transmiterii ├«nscrierilor ├«n promo╚Ťie sau a mesajelor de r─âspuns descrise mai sus, determinate de factori independen╚Ťi de voin╚Ťa sau controlul Organizatorului;

– pentru ├«ntreruperile neanun╚Ťate ale serviciului de Internet sau comunica╚Ťii de c─âtre furnizorii proprii sau blocarea accesului intern datorit─â aglomer─ârii re╚Ťelelor pe perioadele de trafic intens;

– pentru eventualele dispute legate de drepturile de folosin╚Ť─â asupra telefoanelor unde s-au f─âcut ├«nscrierile; pentru ├«nscrierea ├«n promo╚Ťie dup─â data limit─â sau ├«nainte de data efectiv─â de ├«ncepere a promo╚Ťiei;

8.12.┬áOrganizatorul ├«╚Öi asum─â raspunderea numai ├«n ce prive╚Öte desf─â╚Öurarea mecanismului de promo╚Ťie ╚Öi acordarea reducerii.

8.13.┬áPentru informa╚Ťii suplimentare, v─â rug─âm s─â contacta╚Ťi Call Center-ul┬áClinica 32: 031 620 30 30 sau direct Recep╚Ťia din oricare sediu al┬áClinicii 32.

Cu ce te putem ajuta? Contacteaz─â-ne!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale
├«n chat sau programeaz─â o consulta╚Ťie.

  Clinica Stomatologic─â Sc─ârl─âtescu

  Strada Sc─ârl─âtescu nr 3
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Clinica Stomatologic─â Banu Manta

  B-dul Banu Manta, 79A
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Ne preocup─âm de TOT pentru ca experien╚Ťa 32 s─â fie una c├ót mai placut─â ÔÇô pute╚Ťi face program─ârile online, pute╚Ťi pl─âti cu cardul, pute╚Ťi pl─âti ├«n 6 rate f─âr─â dob├ónd─â prin Garanti Bonus Card, benefic…
  Vezi mai mult

  Despre

  Despre Clinica 32

  Planuri & Pre╚Ťuri

  Carier─â

  Blog

  Contact

  Clinica stomatologic─â Scarlatescu
  Str. Scarlatescu, nr. 3 ,
  sector 1, București
  Luni – Vineri 09:00-20:00
  +40316203032
  +40730323232

  Clinica stomatologic─â Banu Manta
  B-dul Banu Manta, nr. 79 A,
  sector 1, București
  Luni – vineri 09:00 – 20:00
  +40316203032
  +40730323232

  Ia leg─âtura cu noi!

  Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


   Folosim cookies pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa utilizatorilor ╚Öi pentru a ne ajuta s─â ne optimiz─âm constant con╚Ťinutul ╚Öi performan╚Ťa.
   Accept─â