• ro
  • en
clinica 32 Dental technology
Dental technology

 TRATAMENTE 100% DIGITALE REALIZATE SUB UN SINGUR ACOPERIS

Pentru Clinica 32 este extrem de important sa ofere pacientilor sai cele mai noi si performante tratamente. Inovatia este unul dintre pilonii pe care am construit drumul nostru in stomatologia romaneasca, un concept orientat doar catre sanatatea si frumusetea zambetelor pacientilor nostri.

Modul in care echipa Clinica 32 practica medicina dentara inseamna:

 • Tratamente stomatologice digitale;
 • Tratamente cu abordare multidisciplinara;
 • FARA DURERE;
 • Manopere non invazive sau minim invazive;
 • Timp redus de tratament;
 • Vindecare accelerata;
 • Doctori specializati in workshop-uri, cursuri si congrese internationale, inclusiv la New York Univeristy;
 • Materie prima de calitate;
 • Tehnologie si tehnica de ultima ora sub acelasi acoperis;
 • GARANTIA CALITATII.

CLINICA 32 REALIZEAZA TRATAMENTE DIGITALE SI CLASICE CU AJUTORUL TEHNOLOGIILOR PERFORMANTE:

 

CEREC SIRONA   

     

CEREC = Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics

Chairside = Tehnologia este utilizata in cadrul clinicii, in timp ce pacientul se afla in cabinetul stomatologic;

Economical = Economic – tratamentele realizate cu acest dispozitiv medical sunt cele mai rapide si eficiente;

Restoration = Restaurare – 100% refacerea naturala a dintelui atat estetic, cat si din punct de vedere functional, pe termen lung;

Esthetic = Estetica – cele mai performante rezultate din punct de vedere estetic;

Ceramics – Ceramica dentara (portelan) folosita este aproape identica cu structura unui dinte natural. Acest robot stomatologic este cea mai noua generatie a sistemului CAD/CAM creat special de SIRONA - liderul mondial in tehnica medicinala dentara.

Cu ajutorul tehnologiei CEREC realizam tratamente EFICIENTE, RAPIDE, PERFORMANTE: amprentare, proiectare dinti, frezare, TOTUL 100% DIGITALINTR-O SINGURA ZI.

Tratamentele in care Clinica 32 foloseste tehnologia CEREC: implant dentar (poate fi realizat intr-o singura vizita la dentist), fatete dentare, coroane dentare, lucrari din zirconiu, incrustatii si bonturi personalizate, realizate direct la Fabrica de Implanturi Atlantis din Suedia.  

 

Computer Tomograf CBCT 3D

Computerul Tomograf CBCT/3D este cea mai inalta tehnologie folosita in prezent in radiologia dentara care ajuta medicul dentist sa poata pune un diagnostic precis, datorita acuratetei analizelor obtinute prin aceasta tehnologie de ultima ora. Stomatologia moderna se diferentiaza drastic de stomatologia clasica prin principiile si inovatiile pe care le ofera pacientilor, astfel incat acum se pot efectua tratamente cu tehnologii digitale si manopere de ultima ora fara durere, in timp redus si cu vindecare accelerata. Totul sub acelasi acoperis! Acest lucru este valabil si datorita investigatiilor dentare radiologice.

 

A-PRF

Membrana A-PRF (advanced plasma reach factor) reprezinta o inovatie importanta pentru regenerarea rapida a tesuturilor ca urmare a unei interventii chirurgicale si nu numai.

Este o tehnica avansata folosita in stomatologia dentara digitala ce foloseste propriul sange al pacientului pentru a obtine o membrana din plasma bogata in trombocite. A-PRF adica plasma sangvina imbogatita, concentrata in trombocite contine numerosi factori de crestere si celule ce sustin si stimuleaza vindecarea osoasa si a tesuturilor moi.

PRF-ul este util in urmatoarele tratamente: implant dentar, sinus lifting, extractii dentare, tratamente parodontale, aditie osoasa. Cu ajutorul acestui tip de membrana obtinut 100% organic din sangele pacientului, vindecarea post-operatorie este accelerata cu pana la 80%, se previn infectiile post-operatorii cu pana la 100% si se grabeste formarea de os. 

 

ISQ 

Sistemul ISQ (Implant Stability Meter) este un sistem de testare a stabilitatii implantului, mai exact a stabilitatii laterale a acestuia si a calitatii osului.  ISQ presupune montarea unui dispozitiv electronic pe implant care actioneaza pe baza magnetica. El transmite o unda care se pierde in osul in care este inserat implantul. In functie de raspunsul oferit de ISQ, se obtine o valoare care, in mod normal, este recomandat sa fie peste 70. Daca rezultatul este peste 70, atunci osul este bun si implantul se va integra bine, iar dintele provizoriu poate fi pus imediat.  A doua testare se realizeaza dupa perioada de osteointegrare a implantului. In acest pas, valorile testului ISQ trebuie sa fie mai mari raportat la testare initiala. Acest sistem de masurare digitala indica modul in care implantul dentar s-a asimilat in os.  Astfel, un implant cu un scor de peste 73 nu mai poate fi scos din os. Un scor intre 60 si 70 indica o stabilitate mica spre medie, ceea ce inseamna ca implantul mai are nevoie de integrare in os. Un scor mai mic de 60 de unitati indica scoaterea implantului imediat.  

 

Microscopul Zeiss

  

Microscopul Zeiss este tehnologia de aur folosita in tratamentele endodontice. Sistemul de lupe performante de care beneficiaza acest gadget amplifica de pana la 25 de ori imaginea si astfel ii ofera medicului specialist posibilitatea de a trata eficient zone greu accesibile intr-un alt mod. Tratamentele endodontice realizate astfel sunt FARA DURERE, RAPIDE si EFICIENTE in ceea ce priveste costul. De asemenea, se reduce considerabil numarul de vizite la medicul dentist. Un tratament corect si complet de canal se poate efectua acum si in maxim doua vizite comparativ cu 5-6 vizite pentru tratamentul stomatologic clasic.  

 

Sterilizare Melag

  

Rezultatele eficiente pe care le garanteaza Clinica 32 sunt posibile si datorita seriozitatii cu care avem grija ca sterilizarea sa fie 100% SIGURA. De aceea, realizam procesul de sterilizare cu tehnologia germana Melag- Nr.1 mondial in autoclave.   Sterilizarea este extrem de importanta si trebuie realizata corect FARA NICIO SCUZA deoarece:

 • Procesul de sterilizare anuleaza posibilitatea de infectii preluate in tratamentele stomatologice (hepatite, HIV, sifilis etc);
 • Procesul de sterilizare realizat corect asigura o vindecare optima a pacientului.

 

Piezo chirurgie

  

Piezo chirurgia sau chirurgia ultrasonica este recomandata pentru operatiile de aditie de os, sinus lifting si chiar extractii dentare. Ultrasunetele folosite nu lezeaza in nicun fel tesuturile, operatiile sunt minim invazive, traumele post operatorii sunt minime. Refacerea este mult mai rapida fata de operatiile clasice.  

 

Inhalosedarea.

Inhalosedarea sau Laughing gas este un amestec de protoxid de azot si oxigen care se administreaza cu o masca inainte de tratamentele stomatologice pentru a inlatura frica de dentist. Practic pacientul se relaxeaza, nu mai este stresat de faptul ca se afla pe scaunul stomatologic, durerea scade si, de asemenea, dispare inclusiv micul disconfort generat de realizarea anesteziei locale. Nu exista efecte adverse. Este o metoda perfect sigura. Inhalosedarea este recomandata pentru pacientii cu frica de dentist si pentru pacientii copii. Recomandat in general copiiilor.  

 

Instrumentar HU FRIEDY 

 

Instrumentarul dentar folosit de medicii Clinica 32 este integral achizitionat de la liderul mondial HU FRIEDY si asigura, in primul rand, calitatea premium a manoperelor, dar si tratamente eficiente realizate in timp redus. Instrumentarul HU FRIEDY asigura cu pana la 50% mai multa rapiditate in realizarea tratamentelor. Astfel, automat costul scade deoarece manoperele se realizeaza rapid, implica putine vizite la medicul dentist, iar rezultatele se pastreaza pe termen lung. De altfel, acestea sunt principiile stomatologiei moderne digitale pe care Clinica 32 le aplica intru-totul. Instrumentele HU FRIEDY sunt dezvoltate de medici stomatologi experti cu traditie si rezultate exceptionale la nivel global. Instrumentarul de calitate premium asigura confort pacientului, manopere de calitate, rezultate eficiente pe o perioada indelungata de timp. CLINICA 32 este partener Leading dental services.  

 

Lampa Beyond pentru albire dentara

Varful de lance in gadgeturile de albire dentara de la nivel mondial este acum disponibil in Clinica 32. Lampa Beyond II Whitening Accelerator este updatata cu tehnologie ce foloseste ultrasunete si substante active de calitate premium pentru a obtine cel mai alb zambet, intr-un timp scurt, fara disconfort si cu rezultate pe termen lung. Albirea cu Lampa Beyond inseamna:

 • Rezultate imediate;
 • 100% non invaziv;
 • 100% fara durere;
 • Albirea inclusiv a coloratiilor de tetraciclina ceea ce nu era posibil pana acum;
 • Albirea petelor de floroza printr-un program cu o lungime de unda mai mica;
 • Substante 100% eficiente;
 • 100% proces de albire controlabil.

Zambet sanatos si frumos = zambet de succes

Obturatie canal 3D Bee Fill

Dupa tratamentul de canal, cea mai importanta manopera este sigilarea canalelor sau obturatia de canal. Aceasta se face cu un aparat ce injecteaza gutaperca calda, sigiland perfect canalele inclusiv canalele laterale, nu se resoarbe si pastreaza dintele o perioada indelungata in stare foarte buna. Nu se schimba culoarea dintelui in timp, nu se infiltreaza si nu recidiveaza tratamentul de canal. Va asteptam!                  

clinica 32

Team

Viziunea Clinica 32 este de a sustine fiecare angajat sa isi atinga potentialul maxim prin dezvoltarea unei culturi organizationale a succesului.
Din 2005, de la primii pasi realizati in piata stomatologica romaneasca am pus primele pietre la temelia unei infrastructuri care este in continua dezvoltare respectand trendurile inovatiei, astfel incat fiecare angajat sa aiba acces la informatie performanta de ultima ora si sa poata avea tot suportul necesar pentru a performa in fata clientilor nostri.
In cadrul Clinicilor 32 veti gasi o echipa de medici profesionisti cu experienta solida ce sunt in permanenta in contact cu informatia de ultima ora prin participarea constanta la cele mai importante evenimente interne si internationale de pe toate continentele.

For me, the performance is inspiring, and during this journey, alongside 32 Clinic team, I continually improved the quality and aesthetics of my teeth. I am extremely pleased with the dentists’ expertise, the dental treatment’s effectiveness and results, the team‘s receptiveness to my requests, and especially with the importance they give to their work’s quality and aesthetics.
Oprita Florin - Director – Commercial Banking, ING Bank Romania
Oprita Florin - Director – Commercial Banking, ING Bank Romania
At Clinica 32 I met a team formed of young people, extremely kind and very good at what they are doing. The clinic has a warm and friendly vibe, which makes you forget any fears you may have.From a technical point of view, everything is flawless: new high quality equipment and first class service that can satisfy even the most pretentious patient.A special thanks to Ms. Dr. Roxana Serb, an impeccable professional who has taken, with lots of attention and kindness, care of me.
Mihaela Subtirica - Actress
Mihaela Subtirica - Actress
The 32 Clinic team have managed to completely remove all dental treatment fears of our entire family! We first visited dr. Mihnea Nica with my son (8 years old at the time) for a more delicate extraction, which happened to go so well that afterwards the whole family “subscribed” to the clinic services.
Ana Maria Radu Saracu
Ana Maria Radu Saracu
“Happiness can be seen on my face! Thanks for the perfect smile, Clinic 32! The youngest and the most professional team! ”
Costea Zoia - Star Matinal Reporter– Antena Stars
Costea Zoia - Star Matinal Reporter– Antena Stars
My experience at Clinic 32 was a very pleasant one. I had professional treatments performed by competent specialists, and the results were amazing. The atmosphere is welcoming, and the staff are friendly and willing to solve any problem promptly.
 I benefited of clinic 32’s services for a dental implant and I was impressed by the professionalism of the entire team. I liked the fact that I have been presented withmany details before and after the implant procedure, which reassured me that I am in good hands.
Ionut Farcas - Entrepreneur
Ionut Farcas - Entrepreneur
I enjoyed the services of Clinic 32, the staff is young, hospitable and enthusiastic. I have benefited from treatments and procedures of last generation executed professionally. I am delighted with the results and I would choose their services every time.
A successful team! The whole "adventure" started with an implant that lasted 15 minutes. I was surprised when in a few days I needed an urgent intervention, at a late hour, because I had an unbearable pain at a table. I was received by telephone of great kindness and then promptness through the immediate presence of two doctors who solved the problem very quickly.
The services of the Clinic 32 changed my perception about going to the dentist. From a stressful activity, has become a relaxing and a quite beneficial to my health one. Diana and the doctors there are very welcoming and they always have chosen the best solution for my treatments. ”
Tudor Iacob - Entrepreneur
Tudor Iacob - Entrepreneur
  I was there. I solved the problems. Mrs. Doctor behaved exemplary every time, as did the assistant staff. They have gained my trust and I will definitely come back when I need.
Costinel Buca
Costinel Buca
When I think about the experiences I had at Clinic 32, one word comes to mind - superlative. Thank you ladies. Dr. Roxana Serb
” Diana managed to convince, from the very first visit, to” fix “everything that was not in order, even someone who did have a dental phobia like me. With a lot of patience, very skilled, explaining what is needed and why, she put me completely at ease and my smile was beginning to take shape once again. I would go there with pleasure every time, because everyone there is smiling ( it would be hard not to), because they have a central and beautifully arranged location, but also because no dentistry scent can be smelled in there. ”
Grama Brindusa - PR & Marketing Manager
Grama Brindusa - PR & Marketing Manager
 I know that many people suffer from phobia of dentists. Even I had some reservations, but I took the plunge and I put the health before any fears. Totally unfounded fears of witch I was convinced since the very first visit to the clinic 32. I liked the environment and the professionalism of the people there. I recommend you Diana, who makes an excellent job. And I really appreciate the fact that they explain absolutely everything. It makes you wish to have their job, but we should better let the professionals do their job!
Filip Alexandru - Tourism Specialist
Filip Alexandru - Tourism Specialist
For us, artists, it is very important to look and feel healthy. My dentures look great thanks to Mrs. Dr. SimonaMitroi, who has been my doctor for the last 3 years. Always delivering a pain free experience, first class work and great-looking teeth. We are extremely delighted with the Clinic 32’s services.
Andreea Carstea - Artist
Andreea Carstea - Artist
Personally, I was and I continue being very pleased with the Clinic 32 services, their punctuality, the way they address to patients, their high quality materials and work. The staff is very friendly, keen listeners and very courteous. These characteristics led me to recommend Clinic 32 to many people who enjoy its outstanding service.
Mazilu Petre - Owner General MPM Impex, instalatii retele gaze
Mazilu Petre - Owner General MPM Impex, instalatii retele gaze
Clinic full of PROFESSIONALISM. I started with a consultation and I was surprised by their kindness and professionalism. Young doctors, devoted and very concerned about your well-being. Both me and my wife are very pleased with their services. Find doctors with great patience regarding the "problematic" patients (as is my wife), and throughout the treatment period they are interested in your condition. With the attitude and devotion shown you make you understand the importance of control and prevention so that in the future be forced to spend as little time in the clinic.
I feel very satisfied with how the medical treatment was conducted and as excited by the positive and open attitude of the dental staff, from doctors to nurses. Since I started the consultations I know that nothing bad can happen anymore, the situation is under control. Besides the professionalism of the dentist and of the medical personnel, I like the cabinets because, being modern and beautifully arranged, they make me feel comfortable without thinking about the hospitals and the atmosphere there.
Considering that I am a doctor I take a lot of care in hygiene and I am quite demanding when it comes to the medical services I benefit from. I have been a patient of this clinic for approximately 3 years and until now I have only words of praise from my staff and obviously from my current doctor (Simona-; D). All my dental problems have been solved extremely quickly and effective every time, which is why I have warmly recommended to those around me 32. Obviously, the first person dear to me to whom I recommended her services is my fiancé who is their patient for 2 years (doctor and Dr. Demiras Leonard) extremely pleased with the results. Pleasant environment, cleanliness, maximum hygiene and quality services - Clinic 32 corresponds to the standards with which we identify.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services. You consent to our cookies if you continue to use our website

Learn more OK