Inhalation in dentistry

Care este cea mai sigură metoda de relaxare pentru copii atunci când merg la stomatolog ? Inhalosedarea dentară!

Folosita deja de multi ani la Clinica 32, inhalosedarea este o tehnică de sedare conștientă utilizată în stomatologie pentru a ajuta pacienții să se relaxeze și să se simtă mai confortabil în timpul interventilor  din cabinet. Acesta constă în administrarea de gaz inhalat, de obicei, oxid nitric și oxigen, care este inspirat de pacient prin intermediul unei măști nazale. Inhalosedarea in stomatologie nu necesita o anestezie generală și pacientul rămâne conștient și capabil să comunice cu medicul pe toată durata procedurii.

Inhalosedarea este una dintre cele mai sigure proceduri medicale și nu are efecte adverse. Aceasta asigura o sedare sigura, ofera o revenire rapida, este non invaziva, nu se metabolizeaza si nu provoaca alergii.

inhalation sedation stomatologica este recomandata in cazul copiilor foarte mici, a celor cu nevoie speciale sau a adultilor. In ultimii ani tehnologia s-a dezvoltat foarte mult, tratamentul cu inhalosedare ajută pacientul să se relaxeze, să fie mai linistit, să coopereze mai ușor cu medicul stomatolog și să nu simtă durerea la fel de intens in cazul unor proceduri mai complexe.

inhalosedare stomatologie
inhalosedare stomatologie1

Lasă-ne numărul de telefon si te vom contacta noi!


    Contact us!

    We are ready to answer your questions. Call us, write us an email or leave us your phone number and we'll call you back!


      We use cookies to improve the user experience and to help us constantly optimize our content and performance.
      Accept