Fit & Smile

fit_smile
ia-╚Ťi pachetul

FIT & SMILE

Pachetul con╚Ťine:

  • Consulta╚Ťie
  • Radiografie panoramic─â
  • Detartraj
  • Periaj
  • Air flow

Totul la: 300 LEI

De ce s─â ├«╚Ťi faci o igienizare oral─â?

Un pachet de igienizare oral─â este esen╚Ťial pentru a men╚Ťine din╚Ťii s─ân─âto╚Öi, a preveni problemele dentare si a avea um z├ómbet atr─âg─âtor. Te ajut─â sa previi cariile, gingivita, s─â detectezi problemele timpuriu ╚Öi s─â economise╚Öti timp si bani pe termen lung. Este o investi╚Ťie perfect─â ├«n s─ânatatea ╚Öi aspectul danturii tale.

Ce spun clien╚Ťii no╚Ötri

Clinica 32 este locul unde, intr-adevar, mie mi-a revenit zambetul. Pentru mine a lucrat o echipa intreaga, luni la rand, de doua-trei ori pe saptamana. Dantura mea era intr-o stare mai proasta decat mi-as fi imaginat. Oamenii m-au sustinut asa cum nici n-as fi putut speraÔÇŽ mi-au fost psihologi si prieteni, in timp ce au salvat ce se mai putea salva si au construit apoi zambetul nou ca pe o opera de arta! De doi ani incoace, ma ajuta doar cu intretinerea. Insa ce era mai greu s-a pastrat impecabil. Simona si Razvan Boberis sunt incredibil de talentati si si-au adus langa ei numai tineri foarte, foarte buni! Ii recomand cu caldura (de fapt deja o fac de mai mult de trei ani), ca sa vedeti ce inseamna medicina dentara de varfÔÇŽ cu inima! Cu inspiratie! Le multumesc pentru tot ce au facut pentru mine.

ÔÇö Adriana Iovi-Stere, Pacient Clinica32

Profesionalismul și amabilitatea personalului medical au fost lucrurile care mi-au lăsat o impresie foarte bună încă de la prima vizită. Clinica este modernă, se respectă protocoalele igienico-sanitare, iar echipa este foarte bine pregătită. Încă de la prima întâlnire am primit un plant de tratament bine pus la punct.

├Änainte de experien╚Ťa cu aceast─â clinic─â, numai ideea de ''extrac╚Ťie'' m─â ducea automat cu g├óndul la ''durere'', dar s-a dovedit a fi contrariu. At├ót ├«n timpul extrac╚Ťiilor m─âselelor de minte, c├ót ╚Öi dup─â, nu am sim╚Ťit nici cea mai mic─â durere, locul vindec├óndu-se destul de repede. Recomand cu ├«ncredere Clinica 32!

ÔÇö Mihaela-Alexandra Grigore, Pacient Clinica32

Cuvintele sunt de prisos. Dar dac─â ar trebui s─â descriu ├«n c├óteva cuvinte experien╚Ťa ├«n urma unei extrac╚Ťii ce s-a dovedit a fii mai dificil─â dec├ót ├«n mod obi┼čnuit ar fi excelen╚Ť─â, profesionalism, r─âbdare ┼či deschidere pe partea de comunicare. ├Äntreaga echip─â de medici este extraordinar─â, iar doctorul Valentin Popescu este un medic minunat din toate punctele de vedere. ├Ä╚Ťi mul╚Ťumesc pentru tot !!

ÔÇö Andreea Alexandrescu, Pacient Clinica32

O experien╚Ť─â complet─â, ghidat─â de o echip─â de speciali╚Öti care duc profesionalismul la un alt nivel. Dr. Tudor Popescu ├«mbin─â ideal empatia cu sfaturile ╚Öi tratamentele potrivite pentru fiecare situa╚Ťie ├«n parte, transform├ónd teama de stomatolog ├«n ├«ncredere pe termen lung. Cu a╚Öa echip─â ╚Öi servicii tot s─â z├ómbe╚Öti. Recomand cu mare drag.

ÔÇö Ligia-Elena Stroe, Pacient Clinica32

Întrebări frecvente.

Cât durează tratamentul?

Tratamentul dureaz─â ├«ntre 30-50 minute in func╚Ťie de c├ót de mult tartru este, iar de cele mai multe ori este nedureros.

Ce servicii sunt incluse ├«n pre╚Ť?

Serviciile incluse in pachetul de 300 Lei sunt: Consulta╚Ťia, radiografie panoramic─â, detartraj, periaj ╚Öi air flow

Este un tratament dureros?

In cazul in care ave╚Ťi dintii sensibili sau r─âd─âcini dezgolite, se va proceda cu anestezie local─â si nu este dureros

Cum m─â pot programa?

Simplu! Apasa pe butonul ÔÇťsuna acumÔÇŁ ╚Öi cineva de la receptie te va prelua ╚Öi te va programa c├ónd e cel mai confortabil pentru tine!

Ne preocup─âm de TOT pentru ca experien╚Ťa 32 s─â fie una c├ót mai placut─â ÔÇô pute╚Ťi face program─âri online, pl─âti cu cardul sau ├«n 6 rate f─âr─â dob├ónd─â prin Garanti Bonus Card, …
Vezi mai mult

Contact

Clinica stomatologic─â Sc─ârl─âtescu
Str. Sc─ârl─âtescu, nr. 3 ,
sector 1, București
Luni – Vineri 09:00-20:00
+4031620330 / *3232

Clinica stomatologic─â
Banu Manta

B-dul Banu Manta, nr. 79 A,
sector 1, București
Luni – vineri 09:00 – 20:00
+40316203030 / *3232

Acest site este operat de SC Clinica 32 SRL, cu sediul social in Bucuresti, B-dul Banu Manta 79A, Sector 1, e-mail office@clinica32.ro, RC: J40/3300/2005, CUI 17263249

Ia leg─âtura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa utilizatorilor ╚Öi pentru a ne ajuta s─â ne optimiz─âm constant con╚Ťinutul ╚Öi performan╚Ťa.
    Accept─â