• ro
    • en
clinica 32 Gingivoplastie

 

V-ati gandit sa va faceti o gingivoplastie?

Clinica 32 va asteapta cu o echipa de medici chirurgi specialisti, intr-un mediu placut, dar mai ales steril.

Dupa cum ii spune si numele prin gingivoplastie se remodeleaza chirurgical tesutul moale gingival al dintilor in scop estetic sau functional.

Procedura se realizeaza de catre un specialist in chirurgie orala, sub anestezie locala cu bisturiul sau cu ajutorul electrocauterului.

Folosind electrocauterul se favorizeaza coagularea si hemostaza (oprirea sangerarii) si obtinem disconfort post-operator minim. Vindecarea completa se face in 14 zile.

Cand este indicata gingivoplastia:

 

Aveti zambet gingival daca, atunci cand zambiti, se observa foarte mult din gingie, iar coroanele dintilor par scurte si inestetice. In timpul acestei proceduri se recontureaza gingia si osul pentru a se expune mai mult din dintii naturali si a obtine un zambet frumos. Se poate realiza pe un singur dinte sau la nivelul unui intreg sector de arcada.

Pentru cresterea lungimii coroanei clinice pentru imbunatatirea retentiei si armonie estetica. Se realizeaza cu ajutorul elecrocauterului. In comparatie cu metodele chirurgicale traditionale, aceasta procedura nu foloseste bisturiul si este fara sutura, iar amprentarea finala pentru realizarea restauratiei se face in aceeasi sedinta. Alungirea coronara este extrem de importanta pentru rezistanta totala a restauratiei finale si asigura sanatate, confort si functionare corecta.

Atunci cand apare un proces carios sub linia gingivala (caria de radacina)

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multidisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord