• ro
    • en
clinica 32 Implant dentar Megagen Anyridge
 

Implantul Megagen Anyridge: Avantaje, Pret

 

Viata trebuie traita din plin, iar atunci cand ai pierdut un dinte nu poti sa te bucuri din plin de ea. Nu poti zambi increzator, si nu poti sa te bucuri de felurile de mancare preferate deoarece nu le poti mesteca si savura cum trebuie.

Solutia cea mai la indemana? Implantul dentar, desigur. Iar atunci cand vrei sa investesti in functionalitatea si estetica zambetului tau, alegi un implant premium, trainic si recomandat de orice medic stomatolog cu experienta. Este vorba despre implantul Megagen Anyridge, un implant premium ales de medicii stomatologi din intreaga lume datorita bazei lui solide si a longevitatii lucrarii protetice.

Care este diferenta intre un implant normal si unul premium? De ce sa alegi implantul Magagen Anyridge, si ce pret are acesta, vei afla citind articolul in continuare.

Care este diferenta intre un implant obisnuit si Megagen Anyridge?

Poate cea mai mare diferenta dintre un implant obisnuit si unul premium este data de functionalitatea lui. Un astfel de implant, precum implantul Megagen Anyridge arata si se comporta precum dintele natural.

Pentru multi dintre pacienti, estetica este cea mai importanta, insa, pentru medicii stomatologi, functionalitatea acestuia si rezistenta in timp sunt caracteristici cu adevarat importante, si care fac de fapt diferenta.

Designul unui implant premium respecta cele mai exigente standarde ale calitatii in domeniul implantologiei la aceasta ora.

O alta caracteristica importanta care diferentiaza un implant obisnuit de unul premium este faptul ca permite medicului sa il monteze imediat dupa o extractie. Acesta este un avantaj pentru persoanele care nu pot astepta o saptamana sau doua pentru a le putea fi montate implanturile abia dupa vindecarea gingiei. Traim pe repede inainte, astfel ca acest tip de implant este ideal pentru toti cei activi sau al caror job nu le permite sa astepte atat de mult sa se vindece.

Te regasesti deja in descrierea mea? Inseamna ca implantul Megagen Anyridge este si pentru tine.

Asa cum stii deja, tehnologia a evoluat, iar odata cu aceasta si medicina stomatologica a evoluat. Astfel ca un implant premium precum Megagen Anyridge dispune de tehnologie XPEED® care permite osului maxilar sa fie protejat, iar regenerarea sa fie una rapida.

Materialul din care este confectionat implantul Megagen Anyridge este titan de gradul 4, care este un aliaj de calitate si puritate superioara. Acest material asigura nu doar o duritate ridicata ci si o rezistenta in timp superioara unui implan obisnuit.

 O alta diferenta intre un implant obisnuit si unul premium este data de bontul special de care acesta dispune. Bontul multi-unitar este ideal pentru pacientii care si-au pierdut toti dintii, deoarece permite recuperarea completa a conditiei dentare. Asadar, este potrivit nu doar in cazurile celor care au pierdut un dinte, sau doi ci si in cazurile celor care au pierdut toti dintii si vor sa se bucure din nou de viata!

Beneficiile implantului Magagen Anyridge

Specialistii cu experienta in medicina stomatologica recomanda implantul Megagen Anyridge deoarece aduce pacientului beneficii pe care un alt tip de implant nu le poate aduce. Printre acestea se numara:

1. implantul poate fi inserat indiferent de densitatea osoasa de care dispune pacientul

2. forma implantului confera o stabilitate maxima

3. implantul poate fi montat imediat dupa o extractie

4. datorita tehnologiei XPEED® osul maxilar este protejat si regenerat

5. tesutul din jurul implantului este protejat de necrozare

6. o singura legatura protetica pentru 10 implanturi dentare

7. estetica imbunatatita datorita bontului personalizat

8. implantul are latimea biologica ideala

9. nu exista risc de slabire in timp a implantului

Ce pret are implantul Megagen Anyridge?

In functie de complexitatea lucrarii, si a cazului: ai pierdut un dinte, mai multi dinti sau toti dintii, pretul implantului Megagen Anyridge difera de la clinica la alta. Nu multe sunt clinicile care monteaza un astfel de implant. In cadrul Clinicii 32 poti beneficia de montarea implantului Megagen Anyridge de catre medici cu experienta si portofolii pline de zambete. Pe site-ul nostru te asteapta lista tarifelor percepute in cadrul clinicii, pe care o poti consulta pe www.clinica32.ro/tarife,  deoarece suntem corecti si transparenti fata de pacientii si potentialii nostri pacienti.

In plus, in cadrul Clinicii 32 vei gasi mereu pretul corect al fiecarei proceduri stomatologice, vei fi tratat cu respect si atentie de catre una dintre cele mai mari echipe de medici stomatologi din tara, pentru ca in final, tu sa te bucuri doar de cel mai frumos si sincer zambet!

Daca te-ai convins ca implantul Magagen este potrivit pentru tine, te asteptam in cadrul unei consultatii initiale in Clinica 32, in cadrul careia unul din specialistii nostri iti va face un plan de tratament si iti va explica atat pasii cat si pretul intregii proceduri. Desigur, tot in cadrul acestei consultatii vei primi raspunsuri la toate intrebarile tale. 

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multidisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord