Implant Dentar

Implant Dentar

Implant Dentar

Implant dentar – intervenția necesară pentru un zâmbet strălucitor și natural

Implanturile dentare au devenit o soluție vitală și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați. Aceste implanturi dentare rapide au revoluționat domeniul stomatologic, oferind pacienților o alternativă rezistentă și de estetică dentară, față de protezele și punțile clasice.

 

Poți să optezi pentru implanturi dentare în București, la o clinică stomatologică recunoscută pentru tratamentele de calitate. Ai posibilitatea de a alege dintre dispozitive plasate în osul maxilarului sau mandibulei pentru a înlocui rădăcinile dinților lipsă. Acestea sunt aplicate prin proceduri de chirurgie dentară și rezistă fără probleme la contactul cu diferite elemente. Sunt confecționate din materiale biocompatibile, cum ar fi titanul, oferind astfel o bază solidă pentru coroanele sau punțile ce urmează să fie plasate deasupra lor.

Implant dentar fără tăieturi

La ora actuala, sub acoperisul clinicii exista toata aparatura necesara pentru a realiza aceasta tehnica: analize 3D datorita computerului tomograf CBCT, scanare & amprentare digitale, coroane realizate in doar cateva ore in cadrul laboratorului nostru digital incorporate in Clinica 32, echipa specializata si materie prima superioara.

Implanturi dentare aplicate în condiții perfecte și cu garanția rezistenței în timp

Un mare avantaj al implanturilor dentare în 24 de ore este capacitatea lor de a reda funcția naturală a dinților. Implanturile dentare într-o zi, fără tăieturi, oferă o ancorare solidă pentru coroane, facilitând mestecarea și vorbirea fără disconfort. Mai mult decât atât, acestea pot fi aplicate fără probleme și înainte sau după ortodonția dentară, fiind compatibile cu aparatele dentare. 

 

Implanturile dentare sunt proiectate să se integreze perfect în structura osului facial, oferind un aspect natural și estetic. Ele sunt personalizate în laboratorul dentar pentru a se potrivi cu forma și culoarea dinților existenți, ceea ce ajută la obținerea unui zâmbet frumos și uniform.

 

În cazul în care îți dorești să zâmbești din nou cu încredere, te așteptăm la Clinica32 pentru o consultație și o investigație de radiologie dentară non-invazivă. Clinica noastră de implanturi dentare din București este pregătită din toate punctele de vedere să te ajute să îți recapeți încrederea!

Tehnicile all on 4 si all on 6

Un pachet de igienizare orală este esențial pentru a menține dinții sănătoși, a preveni problemele dentare si a avea um zâmbet atrăgător. Te ajută sa previi cariile, gingivita, să detectezi problemele timpuriu și să economisești timp si bani pe termen lung. Este o investiție perfectă în sănatatea și aspectul danturii tale.

Cazuri stomatologice

Pentru a vedea ce poate realiza o schimbare de zâmbet, aruncați o privire
la cazurile noastre înainte și după.

Ce spun pacientii nostri!

Pachetele noastre

Serviciu Standard LEI Expert LEI
Consultatie stomatologie generala 200200
Consultatie medic specialist ortodontie 200 200
Consultatie medic specialist chirurgie orala sau maxilo-faciala 250 350
Consultatie implant & OPG & plan de tratament250350
Consultatie & CBCT3D & plan de tratament & scanare pachet digital550650
Consultatie si evaluare pentru retratament endo la microscop & restaurare dinte550550
Consultatie & CBCT3D & OPG & plan de tratament & scanare intraorala & design digital900900
Consultatie & CBCT3D & OPG & plan de tratament & scanare & ghid pentru Implant Fara Taieturi1500 1500
Consultatie & igienizare periodica & Air flow300400

Specialiștii noștri lucrează cu tine pentru a-ți oferi tratamentul stomatologic de care ai nevoie.

Viziunea companiei!

Lideri în tratamente stomatologice digitale avansate care sa le ofere pacienților

TOT,

ca ei doar sa zâmbească!

LOCATII

Descoperă Clinica 32 cea mai apropiata de tine!

Găsește cea mai apropiată clinică din rețeaua noastră pentru a obține îngrijirea medicală de care ai nevoie, indiferent de locație. 

Strada Scărlătescu nr 3
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

B-dul Banu Manta, 79A
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

Strada de Mijloc, nr. 1
Brașov

+40 26 841 89 69

Luni-Vineri / 09:00-20:00

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy