Implant fără tăieturi

Ce este implantul fără tăieturi?

Conceptul „Implant fără tăieturi” reprezintă o continuare a procedurii „One day implant” care elimina frica de dentist prin realizarea procedurii de inserare a implanturilor direct prin gingie, fara taieturi, cu ajutorul unui ghid digital de montare a implanturilor, a bonturilor și a dinților provizorii.

 

Trasformam astfel operațiile clasice în intervenții punctuale de inserare a implantului, fara durere, fara sangerare, fără umflaturi, aplicabil doar pentru cei care au suportul osos și gingival corespunzător acestui tip de intervenție.

De ce implantul fără taieturi?

Procedura de implant dentar fără tăieturi implică utilizarea unor tehnici avansate și a echipamentelor specializate pentru a introduce implantul în osul maxilarului sau mandibulei, fără a fi necesară o incizie mare în gingie. Printre tehnologiile utilizate se numără ghidajul digital al implantului, care permite plasarea precisă a implantului în locul dorit, și utilizarea laserului pentru a pregăti țesuturile moi și pentru a stimula vindecarea.

 

Există mai multe avantaje asociate cu implanturile dentare fără tăieturi:

 

 

  1. Reducerea disconfortului: Datorită faptului că nu sunt necesare tăieturi mari în gingie, procedura este mai puțin invazivă și poate reduce disconfortul și durerea asociate cu intervențiile chirurgicale tradiționale.

  2. Recuperare mai rapidă: Fără tăieturi mari în gingie, timpul de vindecare poate fi mai scurt, iar pacienții se pot întoarce la activitățile lor obișnuite mai repede.

  3. Reducerea riscului de complicații: Implanturile fără tăieturi pot ajuta la reducerea riscului de complicații postoperatorii, cum ar fi sângerarea excesivă sau infecțiile.

  4. Estetică îmbunătățită: Deoarece nu sunt necesare incizii mari în gingie, riscul de cicatrici vizibile poate fi redus, ceea ce poate contribui la un rezultat estetic mai plăcut.

  5. Precizie sporită: Utilizarea ghidajului digital și a altor tehnologii avansate poate permite plasarea precisă a implantului în osul maxilarului sau mandibulei, contribuind la obținerea unor rezultate mai predictibile și mai durabile.

Ce spun pacientii nostri!

Cazuri stomatologice

Pentru a vedea ce poate realiza o schimbare de zâmbet, aruncați o privire
la cazurile noastre înainte și după.

Serviciile noastre de calitate

Viziunea companiei!

Lideri în tratamente stomatologice digitale avansate care sa le ofere pacienților

TOT,

ca ei doar sa zâmbească!

LOCATII

Descoperă Clinica 32 cea mai apropiata de tine!

Găsește cea mai apropiată clinică din rețeaua noastră pentru a obține îngrijirea medicală de care ai nevoie, indiferent de locație. 

Strada Scărlătescu nr 3
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

B-dul Banu Manta, 79A
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

Strada de Mijloc, nr. 1
Brașov

+40 26 841 89 69

Luni-Vineri / 09:00-20:00

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy