Implant fara taieturi

Cel mai mare avantaj al implanturilor dentare este că previne pierderea osoasă a maxilarului cauzată de deficiența dentară. Deoarece nu mai există forță asupra osului în zonele cu cavități dentare, organismul percepe osul din acea zonă ca pe un țesut nefuncțional. Dacă persoana în general acordă atenție îngrijirii bucale, va folosi implantul dentar toată viața.

Implanturi dentare nechirurgicale

Există acum opțiuni de implanturi dentare fără intervenții chirurgicale disponibile pentru mulți pacienți. Care sunt beneficiile ? Un timp de vindecare mai scurt decât operația tradițională de implant dentar, nu este necesară cusătura sau tăierea cu implanturi dentare nechirurgicale, mult mai puțin disconfort în urma procedurii, etc. Prin intermediul imagisticii 3D, medicul stomatolog din Clinica 32 va putea să cartografieze corect cel mai puternic os din gură și poate crea un plan care va crea cele mai puternice implanturi și cel mai rapid timp de recuperare.

*Timp de operare mai scurt
*Timp de vindecare mai scurt cu operația fără lambouri
*Nu sunt necesare cusături sau tăieturi, rezultând o procedură prietenoasă pentru pacient
*Mai puțin disconfort în urma procedurii
*Durere minimă în timpul și după operație
*Aproape fără sângerare în timpul intervenției chirurgicale
*Niciuna sau umflare ușoară postoperatorie
*Nu există probleme de respirație în timpul intervenției chirurgicale
*Aproape imposibil de afectat nervii sau alte structuri anatomice importante

Implant fara taieturi

Fără tăiere, fără cusături. Chirurgie precisă, sigură și previzibilă!

Implant fără tăieturi !

Te așteptăm la Clinica 32 !

Contact

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă