Inhalosedarea in stomatologie

Care este cea mai sigură metoda de relaxare pentru copii atunci când merg la stomatolog ? Inhalosedarea dentară!

Folosita deja de multi ani la Clinica 32, inhalosedarea este o tehnic─â de sedare con╚Ötient─â utilizat─â ├«n stomatologie pentru a ajuta pacien╚Ťii s─â se relaxeze ╚Öi s─â se simt─â mai confortabil ├«n timpul interventilor ┬ádin cabinet. Acesta const─â ├«n administrarea de gaz inhalat, de obicei, oxid nitric ╚Öi oxigen, care este inspirat de pacient prin intermediul unei m─â╚Öti nazale. Inhalosedarea in stomatologie nu necesita o anestezie general─â ╚Öi pacientul r─âm├óne con╚Ötient ╚Öi capabil s─â comunice cu medicul pe toat─â durata procedurii.

Inhalosedarea este una dintre cele mai sigure proceduri medicale și nu are efecte adverse. Aceasta asigura o sedare sigura, ofera o revenire rapida, este non invaziva, nu se metabolizeaza si nu provoaca alergii.

Inhalosedarea stomatologica este recomandata in cazul copiilor foarte mici, a celor cu nevoie speciale sau a adultilor. In ultimii ani tehnologia s-a dezvoltat foarte mult, tratamentul cu inhalosedare ajută pacientul să se relaxeze, să fie mai linistit, să coopereze mai ușor cu medicul stomatolog și să nu simtă durerea la fel de intens in cazul unor proceduri mai complexe.

inhalosedare stomatologie
inhalosedare stomatologie1

Las─â-ne num─ârul de telefon si te vom contacta noi!


    Ia leg─âtura cu noi!

    Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


      Folosim cookies pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa utilizatorilor ╚Öi pentru a ne ajuta s─â ne optimiz─âm constant con╚Ťinutul ╚Öi performan╚Ťa.
      Accept─â