Inhalosedarea

Inhalosedarea

Inhalosedarea

Scapa de frica prin inhalosedare

Pacientul se relaxează, nu mai este stresat de faptul că se află pe scaunul stomatologic, durerea scade și, de asemenea, dispare inclusiv micul disconfort generat de realizarea anesteziei locale. Nu există efecte adverse. Este o metodă perfect sigură. Inhalosedarea este recomandată pentru pacienții cu frică de dentist și în general copiilor.

De ce inhalosedarea?

Iată câteva motive pentru care inhalosedarea este utilizată în stomatologie:


  1. Reducerea anxietății: Inhalosedarea poate ajuta la reducerea anxietății și a fricii asociate cu tratamentele stomatologice, permițând pacientului să se simtă mai relaxat și confortabil în timpul procedurii.

  2. Controlul durerii și disconfortului: Anestezicele inhalatorii pot ajuta la controlul durerii și disconfortului în timpul procedurilor stomatologice, făcând experiența mai plăcută pentru pacient.

  3. Inducerea unei stări de relaxare: Inhalosedarea poate induce o stare de relaxare în timpul tratamentelor stomatologice, facilitând colaborarea pacientului și a echipei medicale.

  4. Răspuns rapid: Anestezicele inhalatorii au un efect rapid și pot fi ajustate ușor în funcție de nevoile individuale ale pacientului și de durata procedurii.

  5. Reversibilitate: Efectul anestezicelor inhalatorii este reversibil și poate fi o opțiune mai sigură pentru pacienții care trebuie să conducă sau să își reia activitățile normale imediat după tratamentul stomatologic.

Pachetele noastre

Viziunea companiei!

Lideri în tratamente stomatologice digitale avansate care sa le ofere pacienților

TOT,

ca ei doar sa zâmbească!

LOCATII

Descoperă Clinica 32 cea mai apropiata de tine!

Găsește cea mai apropiată clinică din rețeaua noastră pentru a obține îngrijirea medicală de care ai nevoie, indiferent de locație. 

Strada Scărlătescu nr 3
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

B-dul Banu Manta, 79A
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

Strada de Mijloc, nr. 1
Brașov

+40 26 841 89 69

Luni-Vineri / 09:00-20:00

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy