La mulți ani, copii! De 1 iunie, avem o veste pentru care Tot să zâmbești!

La mulți ani, copii! De 1 iunie, avem o veste pentru care Tot să zâmbești!

Lansam campania Zambet de copil care iti ofera 100% cadou un tratament cu aparat dentar, de la zero la rezultat final, fara nicio grija! Tratament in valoare de peste 5.000 de lei CADOU!

Parinti, inscrieti copilul pentru a putea castiga un tratament complet cu aparat dentar acum!

Primesti un tratament complet in valoare de peste 5.000 de lei ce include: investigatii stomatologice, aparat dentar, toate consultatiile stomatologice.

Iata ce trebuie sa faci:

– sa postezi la tine pe pagina despre aceasta campanie cu tag Clinica 32

– OPTIONAL: sa faci o donatie catre Asociatia Blondie pentru copiii care au nevoie sa zboare spre tratamentul care le-ar salva viata. Pentru donatie scrie mesajul Clinica 32

– sa urmaresti extragerea de pe 1 iulie

– sa completezi formularul de concurs de aici: https://forms.gle/EiYnJ75TmqHNkdMe7

Mentiune: daca in cadrul concursului nu se inscriu un minim de 20 de persoane care au indeplinit conditiile de participare, concursul se anuleaza.

Mult succes!

Din 2005, Clinica 32 scrie una dintre cele mai frumoase povesti din stomatologia romaneasca care se rezuma la a oferi pacientilor o viata in care Tot sa zambeasca datorita tratamentelor stomatologice digitale de ultima ora.

Asociatia Blondie a realizat deja peste 56 de zboruri cu copii care aveau nevoie de tratament in afara tarii pentru a avea o sansa la viata. Suntem alaturi de ei! Fii si tu alaturi de noi!

Pentru donatii Asociatia Blondie folositi informatiile acestea:

RO37 INGB 0000 9999 0909 6711 – LEI

RO34 INGB 0000 9999 0909 6765 – EURO

Deschise la ING Bank – sucursala Obregia

Titular cont: Asociația Blondie – Împarte pentru altă parte

Banca: INGB CENTRALA

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB

C.U.I. 40914732

Revolut: +40 757 494 293

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI “Zambet de copil!“ 2021

Castiga un tratament complet cu aparat dentar pentru un copil in valoare de peste 5.000 lei

1. DREPTUL DE PARTICIPARE

– Pacientul care va primi tratamentul trebuie sa fie copil, respectiv sa aiba varsta de pana la 18 ani. Inscrierea poate fi realizata de un adult care sa poata dovedi indeplinirea conditiilor de participare pentru copil. Premiul va fi desemnat exclusiv unui pacient copil cu varsta de pana la 18 ani.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care detin cont de Facebook. Aceasta campanie ofera cadou un tratament complet cu aparat dentar pentru un copil (sunt incluse investigatiile, aparat dentar si toate consultatiile necesare).

2. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/clinica32/, incepand cu data de 01.06.2021, ora 09:00 (ora Romaniei) si se va incheia la data de 30.06.2021, ora 18:00 (ora Romaniei).

Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data, nu va fi luat in considerare.

Extragerea castigatorului se va realiza pe 1 iulie 2021 ora 18.00, pe pagina de facebook Clinica 32.

3. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a intra in cursa pentru castigarea PREMIULUI, fiecare participant trebuie:

– sa posteze pe pagina de facebook despre aceasta campanie cu tag Clinica 32 & Asociatia Blondie

– sa faca o donatie catre Asociatia Blondie pentru copiii care au nevoie sa zboare spre tratamentul care le-ar salva viata. Pentru donatie scrie mesajul Clinica 32. Se ia in considerare orice suma donata.

– sa urmareasca extragerea de pe 1 iulie 2021 ora 18.00 de pe pagina de facebook clinica 32

– Sa completeze formularul https://forms.gle/EiYnJ75TmqHNkdMe7

Vor fi luate in considerare doar persoanele care apar ca participanti la concurs si carora li se pot contoriza realizarea conditiilor de participare. Conditiile de confidentialitate ale persoanelor participante la concurs trebuie sa fie setate astfel incat distribuirea (“Share-ul”) postarii sa fie vizibila.

4. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Desemnarea castigatorului se va face cu ajutorul site-ului http://www.random.org in data de 01.07.2021, ora 18:00 (Ora Romaniei).

Se vor face 4 extrageri: 1 castigator si 3 rezerve. Castigatorul si rezervele vor fi anuntati pe data de 01.07.2021 facebook live pe pagina https://www.facebook.com/clinica32/.

Castigătorul va avea la dispozitie 24 de ore sa facă dovada ca a respectat regulile, prin print screen.

Daca in termen de 24 de ore nu se va reusi stabilirea unei comunicari cu castigatorul sau se va dovedi ca acesta nu a indeplinit cumulativ cerintele de participare, atunci se va alege un alt castigator din randul rezervelor, iar ciclul se repeta pana la validarea castigatorului. Daca nici una din rezerve nu indeplineste conditiile pentru a fi declarat castigator, se va repeta extragerea pana la validarea unui castigator.

Pentru validarea castigarii premiului, castigatorul persoana fizica va prezenta actul de identitate la ridicarea premiului.

6. PREMIUL

Un Tratament complet cu aparat dentar pentru un copil in valoare de peste 5.000 lei

7. LITIGII

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru.

8. DISPOZITII FINALE

Organizatorul se obliga sa respecte drepturile participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de exemplu: imposibilitatea notificarii in scris a castigatorului cauzata de schimbarea adresei de e-mail sau neprimirea/necitirea corespondentei de catre acesta etc.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma reaspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord primeasca via email informatii din partea Clinica 32.

Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă