Laborator dentar

Clinica 32 București Implanturi Dentare

Mașina de frezat Zirkonzahn M1

Este o ma╚Öin─â de frezat compact─â, de ultim─â genera╚Ťie, ce poate freza Zirconiu, r─â╚Öini, cear─â, metale, PEEK, polimeri sau materiale pentru bijuterii. Poate freza in 5+1 axe, ceea ce permite frezare la unghiuri de max 30┬░, rezult├ónd astfel lucr─âri cu o estetic─â ridicat─â ╚Öi o adaptare perfect─â. Schimb─âtorul automat de freze, cu o magazie de 6 freze permite redarea celor mai mici detalii, bine├«n╚Ťeles ╚Öi cu ajutorul softului de Nesting instalat pe unul dintre calculatoarele din laborator.
Clinica 32 București Implanturi Dentare

Scannerul de laborator de la Zirkonzahn

este echipat cu 3 camere de rezolu╚Ťie ├«nalt─â, care ├«nregistreaz─â ╚Öi cele mai mici detalii ╚Öi poate scana color amprente sau modele montate ├«n articulator. Datorit─â faptului c─â se pot scana amprente, f─âr─â a mai turna modelul clasic din gips, se scurteaz─â timpii de a╚Öteptare pentru pacien╚Ťi. PC-urile din laborator sunt special concepute pentru design 3D, ├«mpreun─â cu softurile de design 3D dentar ceea ce ajut─â tehnicienii dentari s─â fac─â lucr─âri de reabilitare dentar─â complexe, precum ╚Öi reabilit─âri totale. Scan─ârile intr─â-orale trimise din cabinetul dentar sau cele scanate cu scannerul de laborator sunt folosite pentru designul viitoarelor lucr─âri. Cu ajutorul softurilor de design, ├«n laboratorul nostru, se proiecteaz─â coroane dentare, pun╚Ťi dentare (de la 3 elemente p├ón─â la arcade ├«ntregi), proiecte pentru ghiduri chirurgicale, proteze post operatorii, bonturi custom din Titan sau hibride (proiectate pentru fiecare caz ├«n parte). Cu ajutorul imprimantelor 3D se pot printa lucr─âri pentru prob─â (try-in), lucr─âri provizorii, modele pentru adaptarea coroanelor/pun╚Ťilor/fa╚Ťetelor scanate ├«n cabinetul dentar sau pentru wax-up digital. Imprimantele 3D sunt de genera╚Ťie nou─â, av├ónd rezolu╚Ťii ce ne ajut─â s─â print─âm cu o precizie de 35 microni. R─â╚Öinile folosite ne ajut─â s─â red─âm cele mai fine detalii.
Clinica 32 București Implanturi Dentare

Cuptorul de ceramic─â Programat P510

combin─â tehnologia de ├«nalta clas─â cu design-ul modern foarte eficient, astfel ├«nc├ót face un cuptor foarte u╚Öor de folosit ╚Öi performant. Tehnologia infraro╚Öu accelereaz─â procesul de ardere cu 25% ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte rezultatele arderii. Camera termal─â detecteaz─â nivelul de uscare ╚Öi controleaz─â automat procesul de uscare ╚Öi ├«nchidere. Ceramicile folosite, de tip E-Max redau foarte bine naturale╚Ťea din╚Ťilor, astfel ├«nc├ót al─âturi de contribu╚Ťia tehnicianului dentar prin diferite manopere se ob╚Ťine o form─â a din╚Ťilor de o calitate ├«nalta din punct de vedere etnic ╚Öi estetic.
Clinica 32 București Implanturi Dentare

E.max Ceram

este o ceramic─â pentru stratificare folosit─â ├«n tot sistemul IPS e.max. Materialele ofer─â rezultate estetice de o calitatate excep╚Ťional─â, o dispersie natural─â a luminii ╚Öi o rela╚Ťie echilibrat─â ├«ntre str─âlucire ╚Öi cromatic─â. ├Än sistemul IPS e.max, ceramica pentru fa╚Ťetare este cheia ├«n ob╚Ťinerea unor rezultate estetice superioare, at├ót pe bisilicatii de litiu, precum ╚Öi pe oxidul de zirconiu. Avantajele constau ├«ntr-o potrivire perfect─â a culorii ╚Öi folosirea unei diagrame unice, universale. Mai mult dec├ót at├ót, toate restaur─ârile fa╚Ťetate cu IPS e.max au demonstrat acelea╚Öi comportamente clinice, precum uzur─â ╚Öi str─âlucirea. De asemenea, laboratorul dentar digital ├«ncorporat ├«n Clinica 32 con╚Ťine toat─â tehnologia dentar─â suport, necesar─â pentru rezultate performan╚Ťe.

.

Cu ce te putem ajuta? Contacteaz─â-ne!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale
├«n chat sau programeaz─â o consulta╚Ťie.

  Clinica Stomatologic─â Sc─ârl─âtescu

  Strada Sc─ârl─âtescu nr 3
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30 / *3232

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Clinica Stomatologic─â Banu Manta

  B-dul Banu Manta, 79A
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30 / *3232

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Clinica UNU - partener Clinica 32

  Strada de Mijloc, nr. 1
  Brașov

  Telefon

  +4 0268 418 969

  Program

  Luni - Vineri9.00 - 20.00

  Ne preocup─âm de TOT pentru ca experien╚Ťa 32 s─â fie una c├ót mai placut─â ÔÇô pute╚Ťi face program─âri online, pl─âti cu cardul sau ├«n 6 rate f─âr─â dob├ónd─â prin Garanti Bonus Card, …
  Vezi mai mult

   

  Contact

  Clinica stomatologic─â Sc─ârl─âtescu
  Str. Sc─ârl─âtescu, nr. 3 ,
  sector 1, București
  Luni – Vineri 09:00-20:00
  +4031620330 / *3232

  Clinica stomatologic─â
  Banu Manta

  B-dul Banu Manta, nr. 79 A,
  sector 1, București
  Luni – vineri 09:00 – 20:00
  +40316203030 / *3232

  Acest site este operat de SC Clinica 32 SRL, cu sediul social in Bucuresti, B-dul Banu Manta 79A, Sector 1, e-mail office@clinica32.ro, RC: J40/3300/2005, CUI 17263249

  Ia leg─âtura cu noi!

  Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


   Folosim cookies pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa utilizatorilor ╚Öi pentru a ne ajuta s─â ne optimiz─âm constant con╚Ťinutul ╚Öi performan╚Ťa.
   Accept─â