Lampa Zoom pentru albire dentară

Lampa zoom

Este un instrument utilizat în albirea dentară profesională, reprezentând o soluție rapidă și eficientă pentru îndepărtarea petelor și decolorărilor din smalțul dentar. Procedura implică aplicarea unui gel de albire pe dinți, urmată de expunerea acestora la o lumină specială emisă de lampa Zoom. Această lumină activată accelerează procesul de albire, oferind pacienților rezultate vizibile și imediate.

Care sunt etapele pentru procedura cu lampa zoom?

  1. Consultul inițial: Înainte de a începe tratamentul, stomatologul va efectua o examinare orală și va discuta cu pacientul despre așteptările și opțiunile de tratament. Este important ca orice problemă dentară preexistentă, cum ar fi cariile sau bolile gingivale, să fie tratată în prealabil pentru a asigura succesul procedurii de albire.

  2. Protecția gingiilor și a mucoasei orale: În timpul procedurii de albire cu lampa Zoom, este esențial ca gingiile și mucoasa orală să fie protejate împotriva substanței de albire. Stomatologul va aplica o barieră protectoare de gumă sau va folosi un dispozitiv special pentru a proteja aceste zone sensibile.

  3. Aplicarea gelului de albire: După ce protecția este pusă în loc, stomatologul va aplica un gel special de albire pe suprafața dinților. Acest gel conține peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamidă, care penetrează smalțul și îndepărtează petele și decolorările.

  4. Activarea gelului cu lampa Zoom: Odată ce gelul de albire este aplicat, lampa Zoom este direcționată spre dinți pentru a activa substanța de albire și a accelera procesul. Lampa Zoom emite o lumină specială de intensitate ridicată, care activează peroxidul din gel, ajutând la obținerea unor rezultate mai rapide și mai eficiente.

  5. Repetarea procedurii: În funcție de gradul de decolorare și de obiectivele individuale ale pacientului, procedura cu lampa Zoom poate fi repetată de mai multe ori în aceeași ședință pentru a obține rezultatele dorite.

Serviciile noastre

Viziunea companiei!

Lideri în tratamente stomatologice digitale avansate care sa le ofere pacienților

TOT,

ca ei doar sa zâmbească!

LOCATII

Descoperă Clinica 32 cea mai apropiata de tine!

Găsește cea mai apropiată clinică din rețeaua noastră pentru a obține îngrijirea medicală de care ai nevoie, indiferent de locație. 

Strada Scărlătescu nr 3
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

B-dul Banu Manta, 79A
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

Strada de Mijloc, nr. 1
Brașov

+40 26 841 89 69

Luni-Vineri / 09:00-20:00

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy