Modjaw

Ce este modjaw?

In primul rand Modjaw este un instrument diagnostic, insa el ne ajuta si in realizarea planului de tratament. Aceasta tehnologie permite, prin transmitereinformatiilor inregistrate catre laborator, realizarea unor manopere/lucrari dentare extrem de precise, corect adaptate, cu functionalitate crescuta, scazand timpul pe care pacientul il petrece in cabinet, fara a fi nevoie probe suplimentare pentru adaptari.

De ce modjaw?

Modjaw este o tehnologie digitala avansata care permite inregistrarea 4D a miscarilor mandibulare. Modjaw foloseste senzori care inregistreaza dinamic miscarile uzuale ale pacientului (la deschiderea gurii, masticatie, vorbire) si le transpune digital creand o simulare digitala care are acuratete mare. Astfel, se identifica miscarile anormale pe care pacientul nu le sesizeaza, se pot inregistra contacte premature sau interferente care pot cauza probleme articulare, migrene, tiuit in ureche (tinitus) sau spargerea lucrarilor dentare neechilibrate. Medicul poate vedea simularea pacientului – isi creeaza cu Modjaw un pacient 100% virtual, si o poate analiza din toate unghiurile si astfel poate stabili diagnosticul corect si planul de tratament personalizat. Medicul poate comunica clar pacientului modul in care se va realiza planul lui de tratament, fiind mai usor pentru pacientii nostri sa inteleaga cum vor arata dintii lui.

 

Asadar, medicul care foloseste tehnologia Modjawscurteaza timpul pe care pacientul trebuie sa-l petreaca in cabinet. Softwareul creeaza un pacient virtual, permitand realizarea unui plan de tratament personalizat si a unor lucrari fidele, functionale, perfect adaptate, tinand cont de toate miscarile pe care le face pacientul, nu doar de muscatura acestuia.

Serviciile noastre de calitate

Viziunea companiei!

Lideri în tratamente stomatologice digitale avansate care sa le ofere pacienților

TOT,

ca ei doar sa zâmbească!

LOCATII

Descoperă Clinica 32 cea mai apropiata de tine!

Găsește cea mai apropiată clinică din rețeaua noastră pentru a obține îngrijirea medicală de care ai nevoie, indiferent de locație. 

Strada Scărlătescu nr 3
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

B-dul Banu Manta, 79A
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

Strada de Mijloc, nr. 1
Brașov

+40 26 841 89 69

Luni-Vineri / 09:00-20:00

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy