Obturatii dentare la microscop

Ai nevoie de un tratament endodontic la microscop. Te asteptam la Clinica32!

Acest tratament este necesar atunci cand pulpa dintelui se inflameaza sau se necrozeaza. Restaurarea coronara a dintelui tratat trebuie realizata la timp, in maximum 30 de zile de la finalizarea tratamentului pentru a preveni reinfectarea canalelor.

Tratamentul de canal la microscop permite depistarea canalelor ascunse ale dintelui curatarea în profunzime a acestora. Tratamentul de canal asistat la microscop este realizat cu o rata de precizie mult mai mare fata de varianta obisnuita.

Prin utilizarea microscopului, medicul stomatolog de la Clinica 32 poate vedea in detaliu suprafața dintelui și poate identifica cu mai multă precizie zonele care necesită opturare. In acelasi timp, poate fi mai ușor de detectat eventuale fisuri sau alte probleme care pot fi trecute cu vederea cu instrumente obișnuite. Acest lucru poate duce la o opturare mai durabilă și mai eficientă în timp.

Vizibilitatea de inalta clasa oferita de microscopul dentar prin marirea de pana la 28 de ori a imaginii si prin iluminarea puternica permite medicului stomatolog indepartarea in totalitate a cariei dentare, aceasta procedura se realizeaza cu un sacrificiu minim de tesut dentar, conservarea structurii sanatoase fiind esentiala.

Calitatea imaginii redată de instrumentul optic îi permite medicului endodont să vizualizeze cele mai fine detalii ale danturii tale, care sunt extrem de importante pentru diagnostic și tratament. Astfel, sunt depistate canalele ascunse ale dintelui și sunt curățate în profunzime.

Cu ajutorul microscopului se poate analiza direct interiorul dintelui , până la vârful rădăcinii, in rezolutii foarte mari. In aceste momente, microscopul folosit in stomatologie ne permite sa vindecam patologii care in trecut duceau la extractia dintilor.

Programeaza un consult de specialitate la medicul endodont de la Clinica 32!

Contactează-ne pentru o consultație!

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă