• ro
  • en
clinica 32 One day implant

One Day Implant este o TEHNICA AVANSATA prin care un pacient care are o problema cu unul sau mai multi dinti vine si isi rezolva intr-o singura zi, totul.

Practic pacientul vine, se realizeaza extractia sau se insereaza implantul daca extractia este deja realizata, se monteaza un bont provizoriu si o lucrare provizorie. Pacientii care se califica pentru aceasta manopera, fie ca este vorba despre un singur dinte din zona din fata sau chiar in zona premolarilor, fie ca este vorba despre toti dintii din zona de sus sau de jos, isi solutioneaza problemele dentare intr-o singura zi. Acest concept aduce avantajul ca nu se mai face un al doilea stagiu de descoperire a implanturilor, peste 3-4 luni dupa ce s-au integrat implanturile totul este pregatit, bontul, montat, mai trebuie doar lucrarea finala.


Cine se califica pentru one day implant?

Se califica, la fel ca si la implantul fara taieturi:

 • pacientii care au os suficient, de calitate,
 • pacientii care nu au infectii,
 • chiar si pacientii care au nevoie de extractii.

Acesta manopera one day implant se comporta foarte bine si post extractional. Practic s-a scos os de dinte rupt, se pune implantul si o coroana provizorie imediat, intr-o ora - o ora si jumatate este totul facut.  


One day implant se poate face si fara taieturi!

One day implant poate fi realizat si digital, prin tehnica ghidata digital. Procesul se realizeaza astfel:

 • Se realizeaza analize 3D in clinica cu ajutorul tehnologiei CBCT. Pacientul nu trebuie sa piarda timp cu drumuri in plus.
 • Se realizeaza scanarea digitala a dintilor existenti, de asemenea in clinica, cu ajutorul tehnologiei avansate CEREC,
 • Se ralizeaza un proiect de pozitionare a dintelui si a bontului virtual,
 • Se printeaza un ghid de montare cu ajutorul caruia se monteaza implantul si, inclusiv, lucrarea provizorie.

Care sunt beneficiile tehnicii One day implant?

 • Problema dentara a pacientului se trateaza rapid si eficient
 • Se elimina al doilea stagiu chirurgical de descoperire a implanturilor
 • Se poate face lucrare provizorie.
 • Pacientul pleaca zambind!

Care sunt riscurile One day implant?

Daca pacientul nu are suficienti dinti care sa sustina ocluzia, in cazurile in care se face incarcarea, osul trebuie sa fie suficient de bun si implanturile puse astfel, sa aiba o stabilitate care ar trebui masurata inainte cu ajutorul aparaturii digitale. Exista riscul ca, daca pacientul musca foarte puternic si nu are grija, sa se miste implanturile. Odata miscat, se va pierde si va trebui repus dupa vindecare. Acest risc este anulat cu ajutorul tehnologiei digitale de care Clinica 32 dispune.


One day implant si Fabrica de Implanturi

Fabrica de Implanturi poate realiza doar lucrarea finala, dupa perioada de integrare si poate realiza bonturile 100% customizate necesare lucrarilor finale. One day implant se poate realiza si cu ajutorul tehnologiei CEREC si/sau cu ajutorul tehnicii ghidate digital. Astfel, dintii existenti se scaneaza cu CEREC si cu computer tomograf 3D, se suprapun imaginile si se face un proiect virtual cu lucrarea, iar la robotul CEREC se poate printa lucrarea finala.


Orice brand de implant se preteaza la one day implant?

La one day implant se preteaza si brandurile medii pentru ca au stabilitate primara buna si se poate face incarcare imediata.

Important!

Chiar daca economisim din ce in ce mai mult timp in stomatologia digitala, calitatea nu sufera. Insa trebuie sa fim atenti la biologie, la calitatea osului, la ingrijirile de dupa operatie si mai ales la modul in care se realizeaza masticatia (mestecatul). Dintele sta doar mecanic in primele doua luni, abia apoi el este incarcat si fixat si pacientul poate manca orice pe el.

Ce spun pacientii despre One day implant

~Am apreciat faptul ca la Clinica 32 gasesc totul in aceeasi clinica si ca am putut face analizele, tratamentele, tot in acelasi loc fara a trebui sa pierd timp. Aceasta tehnica mi-a oferit un implant bun pe care il folosesc deja de ceva timp si totul este bine. Promit sa respect sfaturile domnului doctor sis a am grija la igiena dentara si sa vin cel putin o data pe an la stomatolog.~, Viorica T. 38 ani, Bucuresti. ~Stiu ca qaceasta tehnica este create in America si ca acolo stomatologia este foarte avansata. M-am bucurat ca ma pot trata la cel mai inalt nivel la noi in tara si la preturi accesibile fata de tot ce exista in strainatate. Dl. Boberis a studiat la New York University si acest lucru mi-a dat incredere sa aleg One Day Implant. Sunt multumita.~, Ana Maria P., 47 de ani, Bucuresti. Consultati pagina cu preturile Clinicii 32 AICI. Pentru mai multe detalii despre tehnologia din Clinica 32 accesati pagina dedicate AICI.    

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multidisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord