pagina test BOXED


Implant dentar


Implantul dentar digital 100% personalizat, One day Implant, All on 4 & All on 6 sau Implantul dentar fara taieturi sunt manoperele digitale avansate cele mai apreciate si sigure. In stomatologia digitala, pacientii erau condamnati sa nu aiba dinti ficsi si o viata de calitate. In prezent, oferim rezultat sigur indiferent de gravitatea situatiei.


Estetica


Zambetul de Hollywood este posibil. Tehnologia digitala si materialele avansate ofera pacientului posibilitatea de a obtine dinti naturali, 100% personalizati.
Tratamentele se realizeaza cu implicarea celor mai noi tehnici Digital Smile Design,
Pacient Virtual, Mock up.


Chirurgie orala


Tratamentele chirurgicale sunt realizate, de asemenea, pe baza tehnologiei digitale. Pacientul beneficiaza de principiile stomatologice digitale : minim invaziv, vindecare accelerata, fara durere. Trauma la care era supus pacientul in stomatologia traditionala este redusa substantial sau chiar anulata.


Ortodontie


Tratamentele ortodontice adresate copiilor si adultilor se realizeaza cu abordare multidisciplinara. Se folosesc cele mai avansate sisteme de bracketi care pot inlatura manoperele chirurgicale si reduce substantial timpul de tratament. Datorita evolutiei digitale, pacientul beneficiaza pana la final de un tratament confortabil si predictibil.

Scanner Dentsply Sirona

In Clinicile 32 exista 3 astfel de tehnologii.
Scanarea digitala implica o precizie inexistenta pana la ora actuala si control pentru obtinerea rezultatelor. Inlocuieste amprenta traditionala cu grad crescut de disconfort si reflex de voma. Este o tehnologie care face parte din revolutia digitala stomatologica. In doar cateva minute, dantura pacientului este scanata si rezultatul este pastrat in fisa de tratament, astfel incat, informatia scanata este utila, inclusiv pe viitor pentru a mentine sanatatea dentara a pacientului. Altfel, scanarea intraorala digitala ca etapa a tratamentului stomatologic ofera un beneficiu real prin faptul ca se permite instant partajarea informatiilor dintre clinica si laboratorul dentar cu ajutorul softurilor digitale. Scanarea dentara permita realizarea unui tratament dentar personalizat, cu rezultate sigure si cu posibilitatea de estetica superioara.

Microscopul endodontic Leica

Microscopul Leica este o tehnologie dentara creata de unul dintre liderii din domeniu, Leica fiind un brand consacrat care se distinge prin faptul ca a creat aceasta tehnologie special pentru tratamentele stomatologice digitale moderne. Tratamentele endodontice se realizeaza la calitate inalta datorita acestui microscop care aduce inovatie la nivel de vizualizare, iluminare si marire. Toate acestea ofera endodontului control in tratamentul de canal si o precizie care in endodontia traditionala nu era posibila.

Ia leg─âtura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa utilizatorilor ╚Öi pentru a ne ajuta s─â ne optimiz─âm constant con╚Ťinutul ╚Öi performan╚Ťa.
    Accept─â