• ro
    • en
Program intership Tehnician dentar

Program intership Tehnician dentar

Daca ai finalizat de curand studiile si te pregatesti sa iti gasesti un job de tehnician dentar cu beneficii reale si unice, te asteptam in Clinicile 32!

Am creat special pentru tine un program de intership platit care sa te transforme in expertul care iti doresti sa fii! Important! Intershipul implica si o oferta concreta de angajare. Daca esti interesat/a sa lucrezi intr-un laborator cu dotari de ultima generatie, in care se dezvolta o cultura organizationala a succesului si pentru care echipa este extrem de importanta in obtinerea performantei, trimite-ne CV-ul tau la adresa hr@clinica32.ro!

Vei beneficia si de doua aspecte unice: coaching si mentorship de la experti cu renume in tara noastra pentru dezvoltarea ta profesionala si personala Laboratorul dentar digital in care vei lucra are dotari complete de ultima ora. Tehnologia si sistemul de lucru este 100% digital si la cele mai inalte standarde internationale de performanta. Cautam o persoana serioasa, implicata, entuziasta, dornica de a invata lucruri noi, cu bune abilitati de organizare, capacitate crescuta de concentrare si atentie la detalii.

Iti vom oferi suportul necesar pentru a invata si a-ti dezvolta competentele in desfasurarea de activitati specifice precum: turnare de modele, sectionat bonturi, confectionat gutiere, linguri individuale, sabloane ocluzie si alte activitati specifice postului. Trimite-ne CV-ul tau acum. De abia asteptam sa te cunoastem!

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord