• ro
    • en
clinica 32 Proteze pe implant

Fixarea protezei cu implanturi dentare

Solutia mult asteptata de catre pacientii care nu mai au rabdare cu protezele conventionale, care se misca ,aluneca intr-un mod suparator si trebuiesc lipite cu diversi adezivi, sunt astazi suprimate de implantul dentar.

Stabilizarea protezei vechi cu implanturi dentare este o tehnica destul de raspandita si cu rezultate spectaculoase.

Numeroase studii indica faptul ca majoritatea seniorilor, au probleme in ceea ce priveste stabilitatea protezei vechi, principalul motiv fiind pierderea de volum osos, ceea ce conduce la insatisfactie,data in principal de dificultate in masticatie si vorbire, datorata instabilitatii acesteia.

Proteza pe implante implica inserarea unui numar redus de implante (intre 2 si 4 ), tehnica ce ofera o mentinere si un confort net superior, fata de proteza clasica existenta.

Avantajele tehnicii sunt numeroase, optimizand functiile zilnice (mancatul si vorbitul), redandu-va in acelasi timp increderea in sine, imbunatatirea aspectului si nu in ultimul rand recapatarea zambetului.

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multidisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord