Recomand─âri post tratament stomatologic – tratament de canal

Clinica 32 Recomandari post tratament stomatologic- tratament de canal

Dupa tratamentul de canal este posibil sa simtiti o jena, chiar durere; in special atunci cand muscati pe dinte. Acest disconfort este posibil sa tina pana la 7-10 zile. Nu trebuie sa va panicati. Evitati sa mancati pe partea sau pe dintele pe care s-a realizat tratamentul pentru minim o saptamana.
Medicul va va recomanda un medicament pentru durere daca este cazul. Este posibil si sa nu simtiti nimic. Toti pacientii sunt diferiti si atunci si durerea/disconfortul se simt diferit.
Nu uitati sa veniti sa faceti si plomba sau coroana finala pentru dintele tratat in maxim 30 de zile, altfel riscati sa se sparga dintele tratat.
Evitati sa mancati alimente care necesita masticatie viguroasa inainte de restaurarea finala – plomba sau coroana.
Aveti grija la igiena dentara, realizati periaj periaj dentar de doua ori pe zi minim doua minute.

Din 2005, Clinica 32 construieste un drum unic in stomatologia romaneasca bazat pe principiile stomatologiei digitale: totul sub un singur acoperis, tratamente noninvazive FARA DURERE, tehnici si manopere de ultima ora, tratamente cu abordare multidisciplinara, computer tomograf CBCT ce permite analize 3D, echipa specializata la New York University.
Clinica 32 este singura clinica din Romania care ofera PARTENERIATUL UNIC cu fabrica de implanturi din Suedia prins sistemul Atlantis ceea ce inseamna dinti pe implant proiectati virtual in timp real si specific fiecarui pacient. Alte manopere premium oferite de Clinica 32 sunt All on 4 & All on 6, Implantul dentar ghidat digital fara taieturi, manopere complexe bazate pe investigatii 3D si/sau pacient virtual. Clinica 32 detine doua sedii complet dotate digital situate central in Bucuresti si asigura locuri de parcare. Cereti detalii la receptie despre parcare.

Ia leg─âtura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa utilizatorilor ╚Öi pentru a ne ajuta s─â ne optimiz─âm constant con╚Ťinutul ╚Öi performan╚Ťa.
    Accept─â