Politică de rambursări și returnări

Utilizarea si plasarea unei comenzi in magazinul online www.clinica32.ro

Orice vizitator poate accesa resursele gratuite sau contra cost existente pe magazinul online www.clinica32.ro prin navigarea pe site si/sau prin finalizarea unei comenzi si completarea tuturor pasilor necesari.
Datele solicitate pentru finalizarea unei comenzi (nume, prenume, email, telefon) trebuie sa fie reale pentru a se putea efectua tranzactia si finaliza o comanda. Va asumati responsabilitatea pentru datele furnizate si pentru informatiile referitoare la cardul pe care il folositi pentru plata.

Realizarea unei comenzi pe site

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Pachetelor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Pachete si/ sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a confirmarii comenzii efectuate si a detaliilor suplimentare (locatie, zi/ora programare, medic/personal Clinica 32 care va prelua pacientul) referitoare la produsele si serviciile achizitionate.
Pentru realizare aunei comenzi trebuie respectati urmatorii pasi:
Alege pachetul/serviciul droit
Fa click pe produs si selecteaza optiunea adauga in cos. Repeta aceasta actiune pentru fiecare pachet/ serviciu ales
Du-te la cosul de cumparaturi si finalizeaza comanda
Introdu informatiile solicitate complet, real si corect
Realizeaza plata prin serviciul NETOPIA PAYMENTS

Adaugarea unui Pachet/ Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Pachetului/ Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SC Clinica 32 SRL , in cazul platii online;
– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Anularea comenzii

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Pachet/serviciu sau sa renunte la un Serviciu în termen de 14 zile calendaristice de la data achizitionarii acestuia, daca nu a beneficiat in acest timp de consultatie si/sau tratament, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs sau renuntare la un Serviciu expira în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul a achizitionat produsul/serviciul, in conditiile in care a anuntat vanzatorul si a primit confirmarea acestuia pentru anularea programarii si a pachetului achizitionat, cu minim 48 de ore inainte de data programarii pentru consultatie si/sau tratament.

In cazul in care cumparatorul a achizitionat un pachet cu o valoare mai mica de 550 lei si NU anuleaza cu 48 de ore inainte de data programarii pentru consultatie si/sau tratament, acestuia NU i se vor restitui banii.

In cazul in care cumparatorul a achizitionat un pachet cu o valoare mai mare de 550 lei si NU anuleaza cu minim 48 de ore inainte de data programarii pentru consultatie si/sau tratament, acestuia i se va retine suma de 550 lei si i se va restitui diferenta.

Cumparatorul poate contacta Clinica 32 folosind datele de contact din sectiunea “contact” a site-ului pentru a confirma personal anularea achizitiei serviciului /pachetului.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va mai putea accesa pe viitor alte produse/servicii de pe site-ul www.clinica32.ro, doar cu conditia achitarii acestora in avans, fara posibilitatea de a mai utiliza politica de anulare descrisa mai sus.

Totodata, in cazul anularii unor produse/servicii, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula accesul cumparatorului la eventualele cadouri sau bonusuri care au insotit produsul/serviciul.

In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma integral, in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract, in conditiile respectarii procedurii descrise mai sus.

Suma va fi returnata pentru Comenzile achitate cu card bancar prin restituire in contul de card din care a fost efectuata plata.

Politica de preturi a site-ului

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) .

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Dupa 20 (douazeci) zile de la achizitionarea unui Pachet sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Produsul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Pachetelor.

Specificatii cu privire la plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Vanzatorul va transmite Cumparatorului pe email factura aferenta Comenzii ce contine Pachete si/sau Servicii vandute de SC Clinica 32 SRL.
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a cere actualizarea ori de cate ori este cazul a datelor sale prin transmiterea unui email la adresa de contact furnizata pe site sau prin contactarea telefonica a Vanzatorului.

Accesul produselor/ serviciilor
In cazul produselor/serviciilor comandate, veti fi contactat in maxim 48 de ore pentru a demara implementarea serviciului. In cazul in care nu sunteti contactat va rugam sa ne contactati la 0730.32.32.32 sau clinica32@clinica32.ro.

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă