• ro
    • en
Tehnician Dentar

Tehnician Dentar

Vrei sa lucrezi intr-un laborator dentar cu tehnologie avansata de ultima ora? Vino in echipa Clinica 32 si vei face unul dintre cei mai importanti pasi ai carierei tale!

Echipa noastra este pregatita sa primeasca un expert tehnician dentar cu care sa continue sa construiasca una dintre cele mai frumoase povesti din stomatologia romaneasca. Vei lucra intr-o cultura organizationala a succesului si vei avea acces la infrastructura digitala completa pentru a face performanta: imprimanta 3D, scanare digitale, softuri digitale, sisteme complete avansate, materie prima superioara

Vei beneficia si de doua aspecte unice: coaching si mentorship de la experti cu renume in tara noastra pentru dezvoltarea ta profesionala si personala. Cautam o persoana profesionista, entuziasta, implicata, cu bune abilitati de organizare, capacitate crescuta de concentrare si atentie la detalii. Experienta in domeniu este importanta. Iti vom oferi tot suportul necesar pentru a realiza activitati specifice precum: design dinti, design structuri, placare ceramica, lucrari avasate all on 4.

Intra pe site-ul www.clinica32. sectiunea cariere si afla toate detaliile.

Trimite-ne CV-ul tau la adresa hr@clinica32.ro

Important! Daca vezi acest anunt si ne recomanzi un expert tehnician dentar, si noi il angajam, dupa perioada de proba de 3 luni, iti rasplatim recomandarea cu 500 de euro. Vino in familia 32!

 

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord