Tehnologie digitala

Clinica 32 București Implanturi Dentare

Scanner Dentsply Sirona

În Clinicile 32 există 3 astfel de tehnologii.
Scanarea digital─â implic─â o precizie inexistent─â p├ón─â la ora actual─â ╚Öi control pentru ob╚Ťinerea rezultatelor. ├Änlocuie╚Öte amprenta tradi╚Ťional─â cu grad crescut de disconfort ╚Öi reflex de vom─â. Este o tehnologie care face parte din revolu╚Ťia digital─â stomatologic─â. ├Än doar c├óteva minute, dantura pacientului este scanat─â ╚Öi rezultatul este p─âstrat ├«n fi╚Öa de tratament, astfel ├«nc├ót, informa╚Ťia scanat─â este util─â, inclusiv pe viitor pentru a men╚Ťine s─ân─âtatea dentar─â a pacientului. Altfel, scanarea intraoral─â digital─â c─â etap─â a tratamentului stomatologic ofer─â un beneficiu real prin faptul c─â se permite instant partajarea informa╚Ťiilor dintre clinic─â ╚Öi laboratorul dentar cu ajutorul softurilor digitale. Scanarea dentar─â permite realizarea unui tratament dentar personalizat, cu rezultate sigure ╚Öi cu posibilitatea de estetic─â superioar─â.
Clinica 32 București Implanturi Dentare

Microscopul endodontic Leica

Microscopul Leica este o tehnologie dentar─â creat─â de unul dintre liderii din domeniu, Leica fiind un brand consacrat care se distinge prin faptul c─â a creat aceast─â tehnologie special pentru tratamentele stomatologice digitale moderne. Tratamentele endodontice se realizeaz─â la calitate ├«nalta datorit─â acestui microscop care aduce inova╚Ťie la nivel de vizualizare, iluminare ╚Öi m─ârire. Toate acestea ofer─â endodontului control ├«n tratamentul de canal ╚Öi o precizie care ├«n endodontia tradi╚Ťional─â nu era posibil─â.
Clinica 32 București Implanturi Dentare

Microscopul endodontic Zeiss

Microscopul Zeiss este tehnologia de aur folosită în tratamentele endodontice. Sistemul de lupe performante de care beneficiază acest gadget amplifică de până la 25 de ori imaginea și astfel îi oferă medicului specialist posibilitatea de a trata eficient zone greu accesibile într-un alt mod. Tratamentele endodontice realizate astfel sunt FĂRĂ DURERE, RAPIDE și EFICIENTE în ceea ce privește costul. De asemenea, se reduce considerabil numărul de vizite la medicul dentist. Un tratament corect și complet de canal se poate efectua acum și în maxim două vizite comparativ cu 5-6 vizite pentru tratamentul stomatologic clasic.
Stampa

Laser WISER 3

Pentru tratamentele stomatologice, Clinicile 32┬áutilizeaz─â┬ácel┬ámai┬ánou┬á╚Öi┬áperformant Laser┬ádiod─â┬áWiser 3 de┬ála┬áDoctor Smile.┬áAcesta┬ádispune de cele mai sigure 3 lungimi de┬áund─â┬ápentru a┬áob╚Ťine┬árezultate expectionale┬á├«n┬áurm─âtoarele┬ásitua╚Ťii:

Chirurgia┬á╚Ťesuturilor┬ámoi┬á╚Öi┬áhemostaz─â,

Decontaminare în endodontie, parodontologie și tratamentul perimplantitei

Albirea┬ádin╚Ťilor┬áf─âr─â┬ádurere

Biostimulare pentru vindecare ușoară

Combaterea durerii┬ádup─â┬áopera╚Ťii, desensibilizarea┬ádin╚Ťilor

Clinica 32 București Implanturi Dentare

Membrana A-PRF (advanced plasma reach factor)

Membranele PRF ╚Öi A-PRF (Advanced Plasma Rich Factor) sunt folosite ├«n mod frecvent ├«n chirurgia oral─â, fiind foarte eficiente ├«n procesele de regenerare ╚Öi vindecare a ╚Ťesuturilor moi c├ót ╚Öi dure, scad riscul apari╚Ťiei infec╚Ťiilor, reduc edemul post-operator, acestea contin├ónd un concentrat de trombocite ╚Öi fibrin─â, o surs─â esen╚Ťial─â de factori de cre╚Ötere ce se vor elibera treptat timp de c├óteva zile dup─â interven╚Ťie. Prepararea lor se face rapid, direct ├«n cabinet, chiar ├«nainte de interven╚Ťia chirurgical─â, prin recoltare de s├ónge propriu, apoi printr-o tehnic─â special─â de centrifugare, f─âr─â ad─âugare de alte substan╚Ťe chimice ╚Öi se ob╚Ťine un preparat 100% biocompatibil ╚Öi lipsit de riscuri pentru pacien╚Ťi. Utilizarea acestor membrane APRF este foarte vast─â, fiind indicate ├«n majoritatea manoperelor chirurgicale de la nivelul cavitatii orale: extrac╚Ťii dentare, sinus-lift, adi╚Ťii osoase, tratamentul parodontozei, implantologie.
Clinica 32 București Implanturi Dentare

ISQ

Sistemul ISQ (Implant Stability Meter) este un sistem de testare a stabilit─â╚Ťii implantului, mai exact a stabilit─â╚Ťii laterale a acestuia ╚Öi a calit─â╚Ťii osului. ISQ presupune montarea unui dispozitiv electronic pe implant care ac╚Ťioneaz─â pe baz─â magnetic─â. El transmite o und─â care se pierde ├«n osul ├«n care este inserat implantul. ├Än func╚Ťie de r─âspunsul oferit de ISQ, se ob╚Ťine o valoare care, ├«n mod normal, este recomandat s─â fie peste 70. Dac─â rezultatul este peste 70, atunci osul este bun ╚Öi implantul se va integra bine, iar dintele provizoriu poate fi pus imediat. A doua testare se realizeaz─â dup─â perioada de osteointegrare a implantului. ├Än acest pas, valorile testului ISQ trebuie s─â fie mai mari raportat la testare ini╚Ťial─â. Acest sistem de m─âsurare digital─â indic─â modul ├«n care implantul dentar s-a asimilat ├«n os. Astfel, un implant cu un scor de peste 73 nu mai poate fi scos din os. Un scor ├«ntre 60 ╚Öi 70 indic─â o stabilitate mic─â spre medie, ceea ce ├«nseamn─â c─â implantul mai are nevoie de integrare ├«n os. Un scor mai mic de 60 de unit─â╚Ťi indic─â scoaterea implantului imediat.
Clinica 32 București Implanturi Dentare

Piezochirurgie | Chirurgie ultrasonic─â

Este o tehnologie folosit─â ├«n implantologia dentar─â, chirurgia dentar─â, endodontie, parodontologie. ├Än Clinicile 32, piezochirurgia exist─â ├«n fiecare cabinet din sec╚Ťiile mai sus men╚Ťionate. Piezochirurgia sau chirurgia ultrasonic─â este recomandat─â pentru opera╚Ťiile de adi╚Ťie de os, sinus lifting ╚Öi chiar extrac╚Ťii dentare. Ultrasunetele folosite nu lezeaz─â ├«n niciun fel ╚Ťesuturile, opera╚Ťiile sunt minim invazive, traumele post operatorii sunt minime. Refacerea este mult mai rapid─â fa╚Ť─â de opera╚Ťiile clasice. ├Än chirurgia maxilo-facial─â, piezochirurgia permite t─âierea oaselor f─âr─â a afecta ╚Ťesuturile moi. Permite o precizie crescut─â fa╚Ť─â de orice a existat ├«n tratamentele stomatologice clasice. Pe l├óng─â precizie, ofer─â siguran╚Ť─â, o regenerare rapid─â ╚Öi reduce considerabil stresul posttraumatic.
Clinica 32 București Implanturi Dentare

Lampa Beyond și Lampa Zoom
pentru albire dentar─â

V├órfurile de lance ├«n gadgeturile de albire dentar─â de la nivel mondial sunt acum disponibile ├«n Clinica 32. Lampa Zoom II ╚Öi Lampa Beyond II Whitening Accelerator updatat─â cu tehnologie ce folose╚Öte ultrasunete ╚Öi substan╚Ťe active de calitate premium sunt cele mai bune tehnologii pentru a ob╚Ťine cel mai alb z├ómbet, ├«ntr-un timp scurt, f─âr─â disconfort ╚Öi cu rezultate pe termen lung. Albirea cu Lampa Beyond ├«nseamn─â: Rezultate imediate | 100% non invaziv | 100% f─âr─â durere | Albirea inclusiv a colora╚Ťiilor de tetraciclin─â ceea ce nu era posibil p├ón─â acum | Albirea petelor de floroza printr-un program cu o lungime de und─â mai mic─â | Substan╚Ťe 100% eficiente | 100% proces de albire controlabil. Un z├ómbet s─ân─âtos ╚Öi frumos = Z├ómbet de succes.

Clinica 32 București Implanturi Dentare

Obtura╚Ťie canal 3D Bee Fill

Dup─â tratamentul de canal, cea mai important─â manoper─â este sigilarea canalelor sau obtura╚Ťia de canal. Aceast─â se face cu un aparat ce injecteaz─â gutaperca cald─â, sigil├ónd perfect canalele inclusiv canalele laterale, nu se resoarbe ╚Öi p─âstreaz─â dintele o perioad─â ├«ndelungat─â ├«n stare foarte bun─â. Nu se schimb─â culoarea dintelui ├«n timp, nu se infiltreaz─â ╚Öi nu recidiveaz─â tratamentul de canal.
Clinica 32 București Implanturi Dentare

Inhalosedarea

Inhalosedarea sau ,,Laughing GasÔÇÖÔÇÖ este un amestec de protoxid de azot ╚Öi oxigen care se administreaz─â cu o masc─â ├«nainte de tratamentele stomatologice pentru a ├«nl─âtura frica de dentist. Practic pacientul se relaxeaz─â, nu mai este stresat de faptul c─â se afl─â pe scaunul stomatologic, durerea scade ╚Öi, de asemenea, dispare inclusiv micul disconfort generat de realizarea anesteziei locale. Nu exist─â efecte adverse. Este o metod─â perfect sigur─â. Inhalosedarea este recomandat─â pentru pacien╚Ťii cu fric─â de dentist ╚Öi ├«n general copiilor.

250 lei

Rezervare consultatie si
plan de tratament

Consulta╚Ťie
Radiografie panoramic─â digital─â
Plan de tratament
Rezervare programare.

.
.
.
.
.

Cump─âr─â

550 lei

Consulta╚Ťie ╚Öi pachet digital

Consulta╚Ťie
Radiografie panoramic─â digital─â
Plan de tratament
Computer tomograf CBCT
Scanare intraoral─â full HD
Planificare implant
Rezervare programare

.
.
.

Cump─âr─â

900 lei

Consulta╚Ťie ╚Öi design digital
fa╚Ťete

Consulta╚Ťie
Radiografie panoramic─â digital─â
Plan de tratament
Computer tomograf CBCT
Scanare intraoral─â full HD
Planificare implant
Rezervare programare
Digital Smile Design

.

Cump─âr─â

1500 lei

Preg─âtire implant f─âr─â t─âieturi

Consulta╚Ťie
Radiografie panoramic─â digital─â
Plan de tratament
Computer tomograf CBCT
Scanare intraoral─â full HD
Planificare implant
Simulare din╚Ťi virtuali
Printare 3D ghid digital pentru implanturi f─âr─â t─âieturi
Rezervare programare
.

Cump─âr─â

Cu ce te putem ajuta? Contacteaz─â-ne!

Suntem gata să răspundem întrebărilor tale
├«n chat sau programeaz─â o consulta╚Ťie.

  Clinica Stomatologic─â Sc─ârl─âtescu

  Strada Sc─ârl─âtescu nr 3
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30 /*3232

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Clinica Stomatologic─â Banu Manta

  B-dul Banu Manta, 79A
  Sector 1, București

  Telefon

  +40 31 620 30 30 / *3232

  Program

  Luni-Vineri 09.00 - 20.00

  Clinica UNU - partener Clinica 32

  Strada de Mijloc, nr. 1
  Brașov

  Telefon

  +4 0268 418 969

  Program

  Luni - Vineri9.00 - 20.00

  Ne preocup─âm de TOT pentru ca experien╚Ťa 32 s─â fie una c├ót mai placut─â ÔÇô pute╚Ťi face program─âri online, pl─âti cu cardul sau ├«n 6 rate f─âr─â dob├ónd─â prin Garanti Bonus Card, …
  Vezi mai mult

   

  Contact

  Clinica stomatologic─â Sc─ârl─âtescu
  Str. Sc─ârl─âtescu, nr. 3 ,
  sector 1, București
  Luni – Vineri 09:00-20:00
  +4031620330 / *3232

  Clinica stomatologic─â
  Banu Manta

  B-dul Banu Manta, nr. 79 A,
  sector 1, București
  Luni – vineri 09:00 – 20:00
  +40316203030 / *3232

  Acest site este operat de SC Clinica 32 SRL, cu sediul social in Bucuresti, B-dul Banu Manta 79A, Sector 1, e-mail office@clinica32.ro, RC: J40/3300/2005, CUI 17263249

  Ia leg─âtura cu noi!

  Suntem gata să răspundem întrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


   Folosim cookies pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa utilizatorilor ╚Öi pentru a ne ajuta s─â ne optimiz─âm constant con╚Ťinutul ╚Öi performan╚Ťa.
   Accept─â