Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul clinica32.ro apartine Clinica 32, denumirea comerciala a SC Clinica 32 SRL , persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, B-Dul Banu Manta 79A Bucuresti Sect 1, Bucuresti Judet: Bucuresti, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/3300/2005, cod unic de inregistrare fiscala 17263249.

VanzatorĀ ā€“Ā SC Clinica 32 SRL

CumparatorĀ ā€“ poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
UtilizatorĀ ā€“ orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea comenzii, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
SiteĀ ā€“ web site-ul www.clinica32.ro, magazinul online gazduit la aceeasi adresa si subdomeniile acestuia.
Produse si ServiciiĀ ā€“ orice pachet sau serviciu listat pe Site, inclusiv pachetele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
ContinutĀ ā€“ reprezinta:
ā€“ toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
ā€“ continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
ā€“ orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
ā€“ informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
ā€“ informatii legate de Produselesi/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
ā€“ date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Comunicari ComercialeĀ ā€“ orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) Ā continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Produse si Servicii precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.
TranzactieĀ ā€“ incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Pachet si/sau Serviciu de catreĀ SC Clinica 32 SRLĀ , Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Politica de functionare

Orice persoana fizica sau juridica are accesul permis pe site-ulĀ www.clinica32.ro cu scopul de a se informa, a se educa, de a plasa o comanda cu conditia de a respectaĀ Termenele si conditiile.

Site-ulĀ www.clinica32.ro poate servi clientii in urmatoarele scopuri:
Informare cu privire la serviciile si pachetele oferite
Informare si educare cu privire la subiecte precum: tratamente stomatologice, tratamente stomatologice digitale avansate, implant dentar digital, manopere stomatologie
Vizionare de materiale gratuite
Comanda pachete si servicii
Plata produse sau servicii
Inscriere la evenimente
Recomandarea produselor si serviciilor clinica32.ro

Site-ulĀ www.clinica32.ro NU se utilizeaza pentru:
Actiuni ilegale (de ex. plati ilegale)
Exprimarea de continut defaimator, agresiv, indecent, obsceb, instigator s.a.

Pentru a accesa si beneficia de produsele si serviciile expuse in acest site, clientul are obligatia de a furniza intr-un mod corect si real toate informatiile solicitate in procesul de vanzare-cumparare.

In cazul in care apar erori in functionare site-ului, vom lua in cel mai scurt timp masurile necesare pentru remedierea situatiei si pentru a garanta buna functionare a platformei.

Avem dreptul de a folosi in scopuri de marketing si de promovare comentariile, review-urile sau orice tip de continut scris de vizitatorii si clientii site-ului.

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.
Pentru motive justificateĀ SC Clinica 32 SRLĀ Ā isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun felĀ SC Clinica 32 SRLĀ . In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa catre clinica32@clinica32.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Politica de comunicare cu vanzatorul

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea ā€œcontactā€ din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Ne rezervam dreptul de a nu aproba si/ sau de a sterge imediat orice continut ce implica limbaj nepotrivit/ agresiv/ defaimator sau care aduce jigniri, stare de discomfort sau prejudicii de imagine companiei sau clientilor companiei si vizitatorilor site-ului.

Ne rezervam dreptul de a opri sau de a limita accesul la site a persoanelor care nu respecta termenii si conditiile. In acest caz, restrictionarea sau anularea accesului se realizeaza fara o notificare in prealabil si fara raspundere.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet,Ā SC Clinica 32 SRLĀ isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

Utilizarea si plasarea unei comenzi in magazinul onlineĀ www.clinica32.ro

Orice vizitator poate accesa resursele gratuite sau contra cost existente pe magazinul onlineĀ www.clinica32.ro prin navigarea pe site si/sau prin finalizarea unei comenzi si completarea tuturor pasilor necesari.
Datele solicitate pentru finalizarea unei comenzi (nume, prenume, email, telefon) trebuie sa fie reale pentru a se putea efectua tranzactia si finaliza o comanda. Va asumati responsabilitatea pentru datele furnizate si pentru informatiile referitoare la cardul pe care il folositi pentru plata.

Realizarea unei comenzi pe site

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Pachetelor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Pachete si/ sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice a confirmarii comenzii efectuate si a detaliilor suplimentare (locatie, zi/ora programare, medic/personal Clinica 32 care va prelua pacientul) referitoare la produsele si serviciile achizitionate.
Pentru realizare aunei comenzi trebuie respectati urmatorii pasi:
Alege pachetul/serviciul droit
Fa click pe produs si selecteaza optiunea adauga in cos. Repeta aceasta actiune pentru fiecare pachet/ serviciu ales
Du-te la cosul de cumparaturi si finalizeaza comanda
Introdu informatiile solicitate complet, real si corect
Realizeaza plata prin serviciul NETOPIA PAYMENTS

Adaugarea unui Pachet/ Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Pachetului/ Serviciului.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
– neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
– invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat deĀ SC Clinica 32 SRLĀ , in cazul platii online;
– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

Anularea comenzii

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Pachet/serviciu sau sa renunte la un Serviciu Ʈn termen de 14 zile calendaristice de la data achizitionarii acestuia, daca nu a beneficiat in acest timp de consultatie si/sau tratament, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs sau renuntare la un Serviciu expira Ʈn termen de 14 zile de la:

ā€“ ziua Ć®n care Cumparatorul a achizitionat produsul/serviciul, in conditiile in care a anuntat vanzatorul si a primit confirmarea acestuia pentru anularea programarii si a pachetului achizitionat, cu minim 48 de ore inainte de data programarii pentru consultatie si/sau tratament.

In cazul in care cumparatorul a achizitionat un pachet cu o valoare mai mica de 550 lei si NU anuleaza cu 48 de ore inainte de data programarii pentru consultatie si/sau tratament, acestuia NU i se vor restitui banii.

In cazul in care cumparatorul a achizitionat un pachet cu o valoare mai mare de 550 lei si NU anuleaza cu minim 48 de ore inainte de data programarii pentru consultatie si/sau tratament, acestuia i se va retine suma de 550 lei si i se va restitui diferenta.

Cumparatorul poate contacta Clinica 32 folosind datele de contact din sectiunea ā€œcontactā€ a site-ului pentru a confirma personal anularea achizitiei serviciului /pachetului.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va mai putea accesa pe viitor alte produse/servicii de pe site-ul www.clinica32.ro, doar cu conditia achitarii acestora in avans, fara posibilitatea de a mai utiliza politica de anulare descrisa mai sus.

Totodata, in cazul anularii unor produse/servicii, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula accesul cumparatorului la eventualele cadouri sau bonusuri care au insotit produsul/serviciul.

In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma integral, in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract, in conditiile respectarii procedurii descrise mai sus.

Suma va fi returnata pentru Comenzile achitate cu card bancar prin restituire in contul de card din care a fost efectuata plata.

Politica de preturi a site-ului

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) .

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Dupa 20 (douazeci) zile de la achizitionarea unui Pachet sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Produsul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Pachetelor.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva aĀ SC Clinica 32 SRLĀ , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
Clientului/ Cumparatorului/ Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat deĀ SC Clinica 32 SRLĀ , includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor alĀ SC Clinica 32 SRLĀ Ā asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres alĀ SC Clinica 32 SRLĀ .
Orice Continut la care Clientul/ Cumparatorul/ Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intreĀ SC Clinica 32 SRLĀ Ā si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din parteaĀ SC Clinica 32 SRLĀ Ā cu referire la acel Continut.
In cazul in careĀ SC Clinica 32 SRLĀ confera Clientului/ Cumparatorului/ Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/ Cumparatorul/ Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din parteaĀ SC Clinica 32 SRLĀ Ā pentru respectivul Client/ Cumparator/ Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din parteaĀ SC Clinica 32 SRLĀ Ā si/sau al angajatului/ prepusuluiĀ SC Clinica 32 SRLĀ Ā care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Confidentialitate

SC Clinica 32 SRLĀ Ā va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in acest text.
Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/ Client cu privire la Comanda/ Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-uluiĀ SC Clinica 32 SRLĀ Ā nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Produse si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare, ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terti si nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea SC Clinica 32 SRLĀ .

Specificatii cu privire la plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Vanzatorul va transmite Cumparatorului pe email factura aferenta Comenzii ce contine Pachete si/sau Servicii vandute deĀ SC Clinica 32 SRL.
Pentru o corecta comunicarea facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a cere actualizarea ori de cate ori este cazul a datelor sale prin transmiterea unui email la adresa de contact furnizata pe site sau prin contactarea telefonica a Vanzatorului.

Accesul produselor/ serviciilor
In cazul produselor/serviciilor comandate, veti fi contactat in maxim 48 de ore pentru a demara implementarea serviciului. In cazul in care nu sunteti contactat va rugam sa ne contactati laĀ 0730.32.32.32 sau clinica32@clinica32.ro.

Raspundere

Prin crearea si finalizarea unei comenzi, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru corectitudinea si mentinerea confidentialitatii datelor sale furnizate catre Vanzator si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata pe site.
Prin utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. Ā ĆŽn cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificataa Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Ia legătura cu noi!

Suntem gata să răspundem Ć®ntrebărilor tale. Sună-ne, scrie un email sau lasa-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi!


    Folosim cookies pentru a Ć®mbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a ne ajuta să ne optimizăm constant conținutul și performanța.
    Acceptă