• ro
    • en
clinica 32 Tratamente copii

CABINET STOMATOLOGIC PENTRU COPII

Pentru ca stim ca primul contact al copilului cu medicul dentist este foarte important, am dotat clinica cu un cabinet special amenajat pentru copii, unde frica de dentist va disparea.

Sanatatea dentara este un element extrem de important in dezvoltarea copilului. Procedurile stomatologice pentru copii transformate in joc au menirea de a inlatura teama copilului de dentist si de a inchega o relatie stransa intre medic si copil.Fluorizarea este un tratament neinvaziv si nedureros. Aceasta consta in aplicarea fluorului pe dinti sub forma de gel sau lac, direct pe suprafata dintilor sau prin intermediul unor gutiere. Fluorul este un elemnt natural care intareste structura dintelui si ajuta in combaterea cariilor. Cariile dentare la copii s-au redus semnificativ in ultimii 20 de ani datorita fluorului din apa potabila in multe regiuni, dar si datorita folosirii pastei de dinti cu fluor.Sigilantii se aplica pe suprafata masticatorie a dintilor posteriori, sunt de culoarea dintelui si ajuta la prevenirea cariilor. Acestia protejeaza fisurile dintilor, unde periuta de dinti nu ajunge.

Sigilarea este o procedura nedureroasa care necesita prelucrarea suprafetei dintelui si apoi acoperirea acestuia , intarindu-se cu lampa foto. Sigilarea poate fi verificata la fiecare examinare si reparata daca este cazul.

Programari

Va asteptam in Clinicile 32 unde veti beneficia de tratamente stomatologice digitale, de manopere complexe, de tehnologie de ultima ora si de planuri de tratament multidisciplinare, totul sub acelasi acoperis.

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord