CAZURI

Explorând cazurile noastre stomatologice: rezultatele noastre remarcabile

Descoperiți transformările uluitoare in sănătatea și estetica orală

Povești de Succes: Cazuri Remarcabile de la Clinica 32

Transformările Uimitoare ale Zâmbetelor Noastre

Bine ați venit în lumea poveștilor de succes de la Clinica 32! Aici, vă invităm să descoperiți cazuri remarcabile ale pacienților noștri, ale căror zâmbete au fost transformate cu ajutorul tratamentelor stomatologice avansate și personalizate. De la rezolvarea problemelor estetice și funcționale până la restabilirea sănătății orale, fiecare caz reflectă angajamentul nostru pentru excelență și satisfacția pacientului. În galeria noastră de cazuri, veți găsi mărturii vizuale ale transformărilor uluitoare, inspirându-vă să vă imaginați propriul zâmbet nou și îmbunătățit. Vă invităm să explorați aceste povestiri de succes și să ne contactați pentru a începe propriul dumneavoastră drum către un zâmbet sănătos și strălucitor!

Vă prezentăm un caz complex de reabilitare orală totală, atât estetică cât și funcțională, al Dr. Simona Boberis.

 

Pacientul s-a prezentat la Clinica 32 cu o uzură neobișnuită a dinților. Pacientul nu locuiește în România, el venind special pentru aceasta din Miami pentru două săptămâni.

 

În urma scanărilor intraorale cu Prime Scan și a investigațiilor CBCT3D, s-a optat pentru un plan de tratament complet personalizat, bazat pe implanturi premium Ankylos și bonturi personalizate titanium gold, folosindu-se coroane și fațete de zirconiu premium, frezate folosind tehnologia CAD/CAM în laboratorul propriu Clinica 32.

Pacientul se prezinta in cadrul clinicii cu lucrari protetice executate in urma cu 20 ani. Avea multiple retractii gingivale si mobilitati dentare.

Singura solutie a fost sa se execute doua lucrări tip All on 4.
▫️partea chirurgicala este realizata de Dr. Răzvan Boberis, medic specialist chirurgie orala
▫️partea protetica este realizata de Dr. Roxana Șerb
▫️Tehnician design – Valentin Stan
▫️specialist Ceramist – Iemima Stoica

Vă prezentăm azi un caz complex de reabilitare orală totală, cu regenerare osoasă ghidată, al unui pacient al Dr. Simona Boberis, deoarece obiectivul nostru este păstrarea țesuturilor dentare și a cât mai multor dinți naturali, precum și regenerarea tisulară, ce are la bază necesitatea refacerii osului alveolar, ligamentelor parodontale și cementului radicular, prin intermediul unei operații chirurgicale.

 

Astfel sunt evitate extracții care să ducă la pierderea tuturor dinților și, implicit, a țesutului osos și gingival, datorită blocării concomitente a proliferării țesutului epitelial în interiorul defectelor osoase.

 

În urma unui plan de tratament complet personalizat, bazat pe amprentă prin scanare intraorală cu Prime Scan, pacientul a beneficiat de implanturi premium Ankylos, bonturi personalizate Titanium Gold și coroane de zirconiu ce au fost frezate folosind tehnologia CAD/CAM în laboratorul propriu Clinica 32

Vă prezentăm astăzi cazul unei paciente a Dr. Simona Boberis , ce s-a prezentat la Clinica 32 pentru o reabilitare orală complexă bi-maxilar, atât funcțională cât și estetică.

 

In urma scanărilor intraorale cu Prime Scan și a investigațiilor CBCT3D, s-a adoptat un plan de tratament personalizat, cu o lucrare All-on-4 bazată pe implanturi personalizate Straumann la maxilarul superior și o proteză pe implanturi la mandibulă.

 

Coroanele au fost frezate CAD/CAM în laboratorul propriu Clinica 32, pentru un aspect natural și o funcționalitate de succes pe termen lung. 

Vă prezentăm astăzi cazul unui pacient, ce s-a prezentat la Clinica 32 pentru o reabilitare orală complexă bi-maxilar, atât funcțională cât și estetică.

 

În urma scanărilor intraorale cu Prime Scan și a investigațiilor CBCT3D, datorită prezenței bolii parodontale și a dinților maxilari imposibil de reabilitat protetic, s-a adoptat un plan de tratament personalizat, bazat pe inserarea a 6 implanturi Straumann BLX la maxilar și 4 implanturi la nivelul mandibulei, cu ajutorul ghidurilor chirurgicale digitale.

 

După etapa chirurgicală, în 24 de ore, pacientul a primit lucrările provizorii imediate, iar ulterior, pentru lucrarea finală, s-au realizat 2 punți All-on-X din titan, cu coroane fizionomice din zirconiu, frezate CAD/CAM în laboratorul propriu Clinica 32, pentru un aspect natural și o funcționalitate de succes pe termen lung.

Tehnica one-day-implant

Caz de reabiliare orala complexa realizat cu ajutorul implanturilor Megagen.

Tratament cu 4 implanturi Megagen Anyridge Maxilar si 4 implanturi Megagen Anyridge Mandibula.

 

Cazul a fost realizat digital, iar implanturile au fost inserate cu ajutorul ghidului chirugical.

Lucrari finale premium, structura din titan si coroane zirconiu Cad-cam

 

Chirurgie: dr. Valentin Popescu
Protetica: dr. Ana Popescu

Vă prezentăm cazul unui pacient edentat total la maxilar și mandibulă al Dr. Simona Boberis, venit la Clinica 32 pentru o reabilitare totală, estetică și funcțională.

 

Deși nimeni nu îi mai putea promite că va putea avea implanturi și dinți ficși, la Clinica 32 a primit o soluție de tratament mult mai simplă decât în alte părți.

 

În urma scanărilor intraorale cu Prime Scan și a investigațiilor CBCT 3D, s-a adoptat un plan de tratament personalizat, prin care s-a optat pentru o reabilitare totală bazată pe sistemul All-on-4, unde partea de chirurgie orală a fost realizată de Dr. Răzvan Boberis.

 

Datorită tehnologiei digitale din Clinica 32 și folosind ghidurile digitale pentru inserarea implanturilor, pacientul are acum dinți ficși, inclusiv amprentarea pentru lucrările All-on-4 fiind realizată digital.

 

Coroanele pacientului au fost frezate CAD/CAM în laboratorul propriu Clinica 32, pentru un aspect natural și o funcționalitate de succes pe termen lung.

Pacienta se prezintă în cadrul Clinicilor 32 cu fațete directe din compozit, realizate în urma cu 7 ani, dorindu-și un zâmbet alb natural, cu o rezistență mai mare în timp și în același timp să fie tratament minim invaziv.

 

▫️Dr. Roxana Serb ii propune tratamentul cu fațete dentare premium Emax, cu o grosime maximă de 0.8 mm pentru un zâmbet strălucitor și de durată.

Viziunea companiei!

Lideri în tratamente stomatologice digitale avansate care sa le ofere pacienților

TOT,

ca ei doar sa zâmbească!

LOCATII

Descoperă Clinica 32 cea mai apropiata de tine!

Găsește cea mai apropiată clinică din rețeaua noastră pentru a obține îngrijirea medicală de care ai nevoie, indiferent de locație. 

Strada Scărlătescu nr 3
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

B-dul Banu Manta, 79A
Sector 1, București

+40 31 620 30 30

Luni-Vineri / 09:00-20:00

Strada de Mijloc, nr. 1
Brașov

+40 26 841 89 69

Luni-Vineri / 09:00-20:00

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy